facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-11-19
Vizualizari: 525
Comentarii: 0
Factorii care conduc la scăderea imunității și modalități de remediere naturale

Scăderea imunității

Dintre factorii care pot conduce la reducerea capacităţii de apărare a organismului  menţionez în primul rând alimentaţia dezechilibrată, cu consum în exces de zahăr, care favorizează înmulţirea germenilor patogeni, aportul insuficient de legume şi fructe proaspete ce favorizează apariția unor carențe de vitamine şi minerale esenţiale pentru buna funcţionare a sistemului imunitar, cum este fierul, cuprul, zincul, seleniul, vitamina A, C, B6, D şi E, acidul folic. O altă cauză destul de frecventă este abuzul de antibiotice, care are drept consecinţă dereglarea florei intestinale, responsbilă de modularea răspunsului imun sistemic și local. De asemenea, expunerea la substanţe toxice, fumatul, alcoolismul cronic, obezitatea şi sedentarismul se răsfrâng negativ asupra imunităţii. Dar să nu neglijăm stresul cronic sau sever şi emoţiile negative care influenţează serios apărarea imună, tot mai mult în ultima perioadă.

Așadar pentru a avea o imunitate optimă, alegeți un regim alimentar bogat în vitamine şi minerale, din care să nu lipsească fructele proaspete (citrice, cătină, mere, fructe de pădure, kiwi, căpşuni, caise), legumele de culoare roşie, portocalie, galbenă şi verde (morcovi, tomate, ardei, dovleac, broccoli, spanac, porumb, ceapă roşie, usturoi etc.), consumate crude sau preparate cât mai uşor (fierte în abur, coapte), cerealele integrale, ciuperci, seminţe şi oleaginoase neprăjite, uleiuri vegetale presate la rece, iaurt şi chefir (conţin lactobacili, care ajută refacerea florei intestinale şi a imunităţii), produse apicole (polen, propolis, păstură, lăptişor de matcă). Reduceţi consumul de alimente rafinate, care sărăcesc organismul de săruri minerale şi vitamine, alimente procesate şi conservate, dulciuri şi produse de patiserie, zahăr alb (poate fi înlocuit cu miere sau zahăr brun nerafinat), îndulcitori artificiali, consumul de băuturi carbogazoase, alcool, tutun, cafea.

ciuperci

Tratamente naturale

În plus, pentru întărirea imunității la venirea sezonului rece, recomand o cură de 3 săptămâni cu comprimate VITAMINA C 200 CU MĂCEȘE ȘI CĂTINĂ asociat cu capsule IMUNITATE CU 7 CIUPERCI. Iubitorii de ceaiuri pot opta pentru ceaiul IMUNITATE.

În cazul în care aveți nevoie de refacerea rapidă a organismului după boală şi prevenirea recăderilor, luaţi timp de 3 săptămâni capsule IMUNITATE RESPIRATOR ȘI DIGESTIV împreună cu  VITAMINA C 500 NATURALĂ SOLUBILĂ.

La persoanele care suferă de mai multe boli cronice şi tind să facă frecvent infecţii, recomand o cură de 3 săptămâni cu capsule IMUNITATE CU 7 CIUPERCI, împreună cu capsule CROM, SELENIU, ZINC, urmate de alte 3 săptămâni cu capsule IMUNITATE RESPIRATOR ȘI DIGESTIV, împreună cu capsule B COMPLEX VITAMINE NATURALE.

Persoanele care au imunitatea scăzută în urma chimioterapiei sau a radioterapiei, și cei care suferă de boli autoimune pot lua capsule Imunitate cu 7 ciuperci-F163 și Vitamina C 500 naturală solubilă, timp de 3-6 săptămâni.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri