facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-07-27
Vizualizari: 1080
Comentarii: 0
Evidenţierea eficienţei terapeutice în infecţii vaginale a ovulelor Ginosept

Preparatele fitoterapeutice se dovedesc tot mai mult o alternativă viabilă la tratamentele antibiotice clasice sub forma de ovule pentru infecţiile vaginale care nu mai răspund la tratamentele clasice sau pentru persoanele cu intoleranţe la acestea.

GINOSEPT ovule vaginale, este un dispozitiv medical, cu o formulă complexă din plante medicinale și uleiuri esențiale cu efect antibacterian, anticandidozic și antiinflamator: extract de flori de gălbenele (Calendulae flos), extract de mlădiţe de tuia (Thuja occidentalis), extract de muguri de plop (Populi gemma), tinctură de propolis, ulei esenţial de eucalipt (Eucalypti aetheroleum), ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum) și ulei esenţial de coada şoricelului (Millefolii aetheroleum).tratament din plante

S-a realizat evaluarea eficienței acestor ovule pe un lot de 87 de paciente cu vârste cuprinse între 16 și 60 de ani. Acestea au prezentat infecții vaginale: vulvovaginite, colpite micotice, bacteriene, mixte, exocervicite.

Pacientele au fost examinate de medicul specialist ginecolog. Pe baza anamnezei, a examenului microbiologic al secreţiei vaginale şi a examenului bacteriologic, s-a stabilit diagnosticul şi s-a inițiat tratamentul cu ovule GINOSEPT, în doza de 1 ovul, seara la culcare.Tratamentul s-a administrat timp de 12-18 zile, în funcţie de diagnostic.

În urma tratamentului cu ovule GINOSEPT simptomatologia a evoluat favorabil, astfel leucoreea s-a vindecat în 91,25% din cazuri și s-a ameliorat în 7,5%; durerea pelvină a dispărut în 96,4% din cazuri și s-a ameliorat în 3,4%; pruritul vulvar a dispărut în 98,6% din cazuri iar senzația de usturime la urinare și inflamația uretrei s-a vindecat la toate pacientele.

Rezultatele examenului cito-bacteriologic din secreția vaginală a determinat prezența următorilor germeni: Candida albicans la 48% din paciente, flora cocobacilară la 11%, Gardnerella vaginalis la 23%, Candida asociată cu Gardnerella la13% și Candida asociată cu Streptococ la 5% din paciente. În urma tratamentului cu ovule GINOSEPT flora cocobacilară și Gardnerella vaginalis s-au negativat la examenului cito-bacteriologic din secreția vaginală repetat la toate pacientele care au prezentat inițial aceși germeni, iar Candida albicans s-a negativat la 90,81% din paciente.

GINOSEPT ovule poate fi recomandat în tratamentul vulvovaginitelor specifice și nespecifice, a candidozei vaginale, a vaginitelor inflamatorii, pentru leucoreea nespecifică, mai ales ca tratament unic sau în situații ce necesită profilaxie (paciente sub tratament cu anticoncepționale) și ca adjuvant în toate patologiile tractului genital inferior la femeie.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri