facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-03-28
Vizualizari: 241
Comentarii: 0
Ești însărcinată? Așa tratezi răceala în siguranță!

Orice boală în sarcină, inclusiv răceala, este un coșmar pentru viitoarele mămici. Teama de a nu i se întâmpla ceva fătului apare involuntar, iar îngrijorarea nu face decât să accentueze stările de rău. Dar nu te speria, există soluții de tratament care te scapă de boală repede și eficient, fără riscuri pentru bebe din burtică!

 

Pentru durerile de gât. Consumă miere și multe ceaiuri calde, nu fierbinți, pentru a nu irita și mai mult gâtul. Însă, atenție! Nu toate plantele sunt indicate în sarcină. Citește prospectul înainte de administrare. Un foarte bun remediu natural pentru durerile de gât este și cartoful ras, stropit cu spirt și împachetat într-un prosop pe care îl pui în jurul gâtului. De asemenea, și gargara cu apă și sare este eficientă și fără efecte secundare pentru femeile însărcinate.

Pentru durerile de cap, ai la dispoziție capsulele Mami Biosept de la Fares, un antiviral și antiinflamator sigur pentru perioada de sarcină și alăptare. Tratează nu doar simptomul, ci și boala în sine. Esteantiviral natural recomandat în răceală, gripă, faringită, amigdalită, bronșită, dar și în afecțiuni digestive, cum sunt enterovirozele. Hidratarea suplimentară este absolut necesară dacă vrei să scapi de durerile de cap.

Pentru nasul înfundat. Nu ai nevoie de spray-uri și picături de sinteză. Poți face simplu, în casă, inhalații cu aburi, căci ajută foarte mult la eliberarea căilor respiratorii. Stai cu capul acoperit cu un prosop, deasupra unui vas cu apă fierbinte, sau dă drumul la apa caldă în cadă, cu ușa de la baie închisă, pentru a se forma abur. Pe timpul nopții, pune o pernă suplimentară sub cap pentru a menține capul mai sus și a ușura astfel respirația.

Pentru tuse. Cele mai bune și mai la îndemână remedii sunt: sarea încălzită, pusă pe piept într-un prosop, mierea consumată cu lingurița sau în ceaiuri călduțe. De mare ajutor este și siropul obținut din ridiche neagră, după ce o tai în două și umpli jumătățile cu miere sau zahăr. Se lasă peste noapte, iar dimineața se bea sucul rezultat. Dacă vrei un sirop gata preparat de specialiști, dintr-un mix de plante benefice, sigure în sarcină, încearcă Plantusin. Este un antitusiv 100% natural, eficient în toate tipurile de tuse.

Nu neglija odihna, evitarea stresului și întărirea imunității. Te ajută să te vindeci mai repede, dar și să previi alte îmbolnăviri. Consumă alimente bogate în nutrienți, precum: fructe de pădure, broccoli, ardei gras, banane, morcovi, probiotice (iaurturi, murături), carne slabă, cereale integrale, dar și suplimente alimentare sub formă de ceaiuri, siropuri, capsule.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri