Nu aveti produse in cos
Nr. produse: 0
Valoare totală: 0 lei
Suma rămasă pentru transport gratuit:
150.00 lei
Nu există un tratament standard când vine vorba de tratarea unei răceli, însă poţi apela la mai multe remedii care susţin organismul în lupta cu virusurile şi reduc simptomele specifice virozelor. Află ce poți face pentru a scăpa mai repede de o răceală.
În cazul unei viroze nu este indicat să apelezi la antibiotice, întrucât viroza
Atunci când te confrunți cu o răceală sau te afli în perioada în care organismul se reface după o viroză, specialiștii Fares recomandă administrarea unui supliment care conține vitamina C naturală, deoarece această vitamină contribuie la reducerea duratei unei răceli, susține funcționarea normală a sistemului imunitar, combate oboseala și protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Poți opta pentru vitamina C 500 solubilă, vitamina C 1000 solubilă sau pentru varianta de comprimate masticabile, Vitamina C naturală sau Vitamina C cu Măceșe și Cătină.
Când ești răcit este indicat să te hidratezi bine cu lichide călduțe. Bea supe și ceaiuri din plante, precum ceai de cimbrișor, cimbru, tei, muguri de pin sau alege rețete care conțin o combinație de plante cu proprietăți antivirale, calmante, expectorante, antifebrile, sudorifice și de întărire a imunității. Viroherb este una dintre formulele recomandate de către fitoterapeuții Fares pentru combaterea virozelor.
Pe lângă simptome precum nas înfundat sau secreții nazale abundente, durere de gât și strănut, poate apărea și tusea, fie ea seacă sau productivă. Pentru ameliorarea tusei, poți apela la siropuri din plante destinate ambelor tipuri de tuse. Un remediu eficient este siropul Plantusin, o rețetă complexă cu 12 plante medicinale și 4 uleiuri esențiale, care are efect calmant în tusea seacă și efect de fluidificare și ușurare a expectorației, în tusea productivă.
Pe lângă folosirea remediilor naturale, este important să te odihnești mai mult decât o faci atunci când nu ești răcit, întrucât somnul de calitate favorizează refacerea organismului și contribuie la reducerea riscului de a răci din nou.