facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Fares Separator Left
Fares Separator Right

Măceșe, fructe, F183, ceai la pungă

ceai la pungă

Descriere

Recomandări: avitaminoză, răceală și gripă, oboseală, convalescență.

Citește mai mult Mai puțin
Disponibilitate:
În stoc
Preț:
9,08 lei
Cantitate:
buc.
Descriere

Contribuie la întărirea organismului şi susţine sistemul imunitar.

Dacă medicii Antichităţii au încadrat măceşul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialiştii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanică. Iar la noi, bogăţia în vitamine a fructelor sale a primit recunoaşterea lumii medicale ştiinţifice la începutul secolului XX. Astăzi, avem oricând la îndemână un ceai care înlesneşte digestia, potoleşte setea şi produce diureză. Şi care, chiar la o lungă întrebuinţare, nu produce iritare  rinichilor.

Tip produs: Supliment alimentar

Citește mai multMai puțin
Gramaj:
50 g
Greutate netă:
50 g
Condiții de păstrare:
la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Detalii ale produsului
UMPSMA

Fisa tehnica

Gramaj:
50 g
Greutate netă:
50 g
Condiții de păstrare:
la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Ingrediente
Dă click pe denumirea plantei și află mai multe informații despre ea.

Fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, sunt bogate în vitamina C; mai conţin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.

Mod Administrare

Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.

A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.

Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară.

Atenţionări: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.

Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.

Asocieri Recomandate
Fares Separator

Părerea ta despre produs

Ce spun clienții nostri

Toată viata am fost cel mai bolnăvicios copil, fiind într-o stare de semi-raceala de toamna pana primăvara.
Asta pana în facultate când, la indemnul fratelui mai mare, am început sa consum câte o cana de ceai de măceșe în fiecare zi. Ei bine, pe timpul acestei cure, am observat ca eram perfect sănătos, asa ca am continuat. Imediat cum ma opream, ma lua câte o răceală, chiar am testat de câteva ori asta.
Am continuat sa beau cana de ceai timp de 1 an, apoi mai rar în următorul an, dar după acea perioada, 10 ani nu am mai avut nimic, toate răcelile treceau de dimineață până seara, iar gripele/virozele în maxim 2 zile.

Acum ca au mai trecut anii, m-am reapucat de acest obicei super sănătos.

DAR ATENȚIE!!! Ceaiul de măceșe este ft pretențios la preparare! Niciodată nu se va pune ceaiul în apa clocotita! Apa trebuie sa fie la maxim 60-70 grade, cam atunci când fiind la fiert, încep sa apară bulele pe marginea vasului. Dacă se pune la o temperatura mai mare, vitamina C se distruge. Dacă după prepararea lui ceaiul nu este un pic acrișor, atunci ceva nu a fost ok cu temperatura apei.
Eu prefer sa îl fac seara pentru dimineață, și dimineața pentru seara, cu cât stau mai mult fructele în apa, cu atât mai potent.

Va mulțumesc Fares!

Iustin Popescu
23 Septembrie 2019

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri