facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-19
Vizualizari: 613
Comentarii: 0
Eficienţa uleiurilor esențiale în afecțiuni respiratorii superioare

Pentru a testa eficiența uleiului esențial de cimbru și cuișoare regăsit sub formă de capsule Biomicin Forte, Fares a realizat o evaluare în care au fost incluşi 44 de pacienţi. Aceştia au prezentat patologie respiratorie superioară: faringoamigdalite acute şi cronice, şi rinofaringoamigdalite acute.antibacterian natural

Pacienții au fost examinaţi de medici de familie şi medici specialişti ORL care au stabilit diagnosticul şi au inițiat tratamentul cu Biomicin Forte capsule, în doză de 1 capsulă de 3-4 ori pe zi, timp de 10-14 de zile, în funcţie de diagnostic. Pentru grupul de 30% din pacienţi la care exudatul faringian a indicat prezenţa Streptococului beta hemolitic grup A (46%) sau a Stafilococului auriu (54%), la sfârşitul tratamentului s-a constatat negativarea agenţilor bacterieni la 70% dintre aceștia. Tratamentul fitoterapeutic a fost suficient pentru absența semnelor şi simptomelor clinice la 80% dintre pacienţi, iar produsul a fost bine tolerat la toți pacienții.

Biomicin forte capsule este un tratament eficient pentru pacienții care prezintă patologie respiratorie superioară atât acută cât și cronică, de natură bacteriană sau virală. Remediul constituie o alternativă viabilă la tratamentele antibiotice clasice pentru infecțiile respiratorii superioare și reprezintă soluția terapeutică  pentru pacienții care nu mai răspund la antibioterapie sau prezintă intoleranțe la aceasta.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri