×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Eficienţă terapeutică confirmată!

Remedii Boli Si Afectiuni

Încă din 1929, specialiştii noştri lucrează cu pasiune pentru a crea produse de o calitate superioară. Din dorinţa de a vă oferi mereu ce e mai bun, desfăşurăm permanant studii clinice şi evaluări ale eficienţei terapeutice ale remediilor noastre naturale, pentru ca voi să vă bucuraţi de cele mai bune rezultate.

În articolul ce urmează, ne-am gândit să împărtăşim cu voi rezultatele obţinute în urma evaluării clinice a antibioticelor naturale Biomicin Forte şi Biomicin.

În studiul nostru au fost incluşi pacienţi cu faringo-amigdalite şi cu infecţii urinare, căroa li s-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.

Au participat 32 pacienţi cu patologie infecţioasă bronho-pulmonară cronică acutizată, manifestată prin tuse cu expectoraţie, dispnee, durere toracică, febră, astenie. Tratamentul a constat în administrarea de capsule moi timp de 21 zile, în doză de 3x1cps/ zi.

Ei bine, dacă sunteţi curioşi care au fost rezultatele studiului, nu veţi fi dezamăgiţi. Tratamentul s-a deovedit eficient în 98% dintre cazuri, Biomicin Forte acţionând asupra germenilor patogeni identificaţi prin analizele iniţiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).

Mai mult, s-a constatat că efectul acestuia este similar cu cel al antibioticelocalmeaza tusear chimice (testate în paralel pe antibiograme). În plus, germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză au fost sensibili la Biomicin Forte.

S-a constatat că tratamentul cu Biomicin forte a fost suficient ca unic tratament pentru ameliorarea/absenţa simptomelor clinice la 96,7% pacienţi şi a condus la ştergerea leziunilor pneumonice la bolnavii cu pneumonii trenante, la reducerea fenomenelor clinice de supuraţie bronşică la bolnavii cu bronşiectazii,  iar sputa a devenit din purulentă, mucoasă şi s-a diminuat cantitativ.

Biomicin forte, capsule moi a fost bine tolerat de 93% pacienţi şi lipsit de efecte adverse.

Pentru cei dintre voi care vor să urmeze un tratament cu Biomicin, aruncaţi o privire pe recomandările noastre:

În caz de gripăbronşităastm bronşic sau pneumonie virală, capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctură Biosept-A4, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8,R9, sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, ceai Uşurarea respiraţiei-R1 sau ceai P-pulmonar-R14.

Pentru afecţiunile pulmonare cronice, recomandăm administrarea capsulelor moi Biomicin Forte-A15,  4 capsule pe zi, timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A4, 6 capsule pe zi, timp de o lună, asociat cu  tinctura Biosept-A4, 40 picături de 3 ori pe zi în ceai Uşurarea respiraţiei-R17 şi sirop Plantusin Forte-R 25/R 18. Cura se continuă cu capsule Imunitate cu echinacea, 3 capsule pe zi, încă o lună.

Pentru infecţii urinare acute, capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 şi ceai Diurosept-U60/U62, tinctură Diurosept-U69 sau capsule Biosept-A5.

Pentru infecţiile urinare cronice recomandăm administrarea capsulelor moi Biomicin Forte-A15 timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A4 timp de o lună, urmate de o cură de întreţinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63. La acestea recomandăm asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.