Eficienţa fitoterapiei în tratamentul vezicii biliare hipertone (fierea nervoasă) – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Eficienţa fitoterapiei în tratamentul vezicii biliare hipertone (fierea nervoasă)

Sfaturi Practice

Dischinezia biliară hipertonă este o tulburare functională a vezicii biliare care constă în tonus crescut al vezicii şi al căilor biliare sau golire rapidă a bilei în duoden. Se poate denumi și ”fiere nervoasă” deoarece apare frecvent la stres şi stări de nervozitate, sau poate fi declanşată de consumul de alimente care cresc contractabilitatea vezicii biliare: ouă, alimente grase, ciocolată, usturoi, prăjeli. Este mai frecvent întâlnită la femei.

Vă prezentăm evoluţia sub tratament cu capsule“Vezică biliară activă” a unor pacienţi cu sindrom biliar hipeton urmăriţi de medicul de familie.

“Vezică biliară activă” este o combinaţie de 5 plante medicinale care au efect calmant, sedativ și favorizează relaxarea musculaturii netede a vezicii și căilor biliare, ajutând eliminarea corectă a bilei în duoden: rozmarin, sunătoare, salvie, fructe de fenicul, rostopască.

S-au administrat capsule „Vezică Biliară activă” 3×1 capsule pe zi, timp de 1 lună la pacienţi cu dischinezie biliară hipertonă care acuzau greaţă, dureri în hipocondrul drept, cefalee, iritabilitate. S-a constatat dispariţia completă a simptomatologiei la 40% dintre pacienţi şi ameliorarea acuzelor la 60% dintre ei, fără a necesita asocierea medicaţiei alopate. Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.