facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-03-27
Vizualizari: 3009
Comentarii: 0
Eficiența clinică a ovulelor Ginosept în infecțiile vaginale

Infecțiile vaginale sunt cunoscute sub denumirea de colpite sau vaginite, cele mai frecvent întâlnite fiind vaginitele micotice (candidoza), vulvovaginitele bacteriene, tricomoniaza și infecțiile virale. O alternativă viabilă la tratamentele antibiotice clasice pentru infecţiile vaginale care nu mai răspund la tratamentele clasice, pentru infecțiile vaginale repetate sau pentru pacientele cu intoleranţe la acestea o constituie tratamentul din plante medicinale, ovulele Ginosept - pe bază de plante (gălbenele, tuia, muguri de plop), propolis şi uleiuri esenţiale.

Ovulele Ginosept au acţiune antimicrobiană, anticandidozică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antipruriginoasă (împotriva mâncărimilor), anestezică locală dovedită clinic în caz de infecţii şi inflamaţii genitale, leucoree, candidoză vaginală.ovule

Ovule Ginosept s-au administrat la paciente care au prezentat infecții vaginale, în doza de 1 ovul, intravaginal, seara, timp de 10-18 zile, în funcţie de diagnostic, conform recomandării medicului. După efectuarea tratamentului, simptomele clinice (leucoree, febră, durere pelvină, disurie, senzație de arsură și prurit vulvar) s-au ameliorat la 93% dintre paciente. S-a negativat rezultatul frotiului vaginal (germenul implicat în patologie) la 71,4% paciente, din cele la care testele inițiale au fost pozitive. Tratamentul fitoterapeutic a fost suficient ca unic tratament pentru dispariția simptomelor clinice la 75% paciente. Ginosept, ovule a fost bine tolerat și lipsit de reacții adverse.

Ginosept ovule poate fi recomandat în tratamentul vulvovaginitelor specifice și nespecifice, a vaginitelor inflamatorii, în caz de leucoree nespecifică, mai ales ca tratament unic sau în situații ce necesită profilaxie (paciente sub tratament cu anticonceptionale), ca adjuvant în toate patologiile tractului genital inferior la femeie, și ca adjuvant în menopauză.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri