facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Echipa noastră
Echipa noastră
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator
Fares Separator Right
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Ne plac atât lucrurile tradiționale, cât și cele moderne. Unul dintre primele spune ca “omul sfințește locul”. Pe de altă parte, un mare autor motivațional modern, Dale Carnegie, spunea că, pentru a fi un bun conducător, trebuie să ajuți oamenii să își dezvolte la maximum potențialul; să le arăți o direcție clară spre care te îndrepți; să ii încurajezi, pregătești și supraveghezi; să clădești relații sincere cu ei.
Undeva la întâlnirea tuturor celor de mai înainte ne aflăm noi, mica echipă numita “management” din marea echipa Fares, cu 800 de membri.

Adina Carată

ADINA CARATĂ – Brand Manager

Absolventă a Universității București, Facultatea de Litere, specializarea Română – Engleză și a unui master de comunicare și relații publice, Adina vine cu o experiență de brand în industria cafelei. Este membră a echipei Fares în departamentul marketing din anul 2014, deținând poziția de Brand Manager Ceaiuri de băut/de gust.

Carmen Nonn

DR. CARMEN NONN – Director medical

Cu multiple specializări în domeniul medicinei, printre care medicina de familie, medicina școlară și apifitoterapie, Dr. Nonn s-a alăturat echipei Fares în 2007, ca medic in cadrul echipei de cercetare.
Experiența sa vastă cuprinde organizarea de congrese, simpozioane, mese rotunde si ateliere de Fitoterapie prin ARMF (Asociatia Medicilor Fitoterapeuti din Romania) al carei vicepresedinte este, și publicarea unor lucrări în acest domeniu, dar și prezența în calitate de specialist Fares la o serie de emisiuni radio și TV, pe teme de medicină naturistă şi fitoterapie.

Laura Lisman

LAURA MIHAELA LIŞMAN – Director Fares Trading

Absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest Timișoara, secția Finanțe- Asigurări, Laura a avut un traseu profesional impresionat în contabilitate și consultanță financiar contabilă în cadrul unor companii din Orăștie și Timișoara. Din 2010, coordonează activitatea de vânzări.

Nicoleta Damarus

NICOLETA DĂRĂMUŞ – Director  Laboratoarele Fares Bio Vital

Licenţiată în ştiinţe economice, Nicoleta este parte a echipei Fares inca din anul 2002. Din anul 2005 pana in anul 2008, a ocupat functia de consilier economist in management, apoi devenind director al S.C. Laboratoarele Fares Bio Vital S.R.L.

Radu Ioan Moldovan

RADU IOAN MOLDOVAN – Șef Departament Cercetare

Specializat în Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare, Masterat în Managementul Calității Produselor Alimentare şi Doctor în Farmacie, Radu conduce Departamentul de Cercetare al companiei noastre din 2005, după alți doi ani petrecuți alături de noi, în poziția de inginer cercetare.

Ramona Popa

RAMONA POPA – Director calitate Laboratoarele Fares Bio Vital

Ramona a absolvit Facultatea de inginerie în domeniul calității din industria alimentară, din Arad si un master in Managementul Calitatii Produselor Alimentare. În 2009, și-a început cariera la Fares ulterior devenind inginer în laboratorul de control al calității. Din 2011 Ramona este responsabilă ca fiecare plantă să fie procesată în condiții de maximă încredere şi siguranță, validate de trei sisteme de management al calității, pe care Fares le respectă.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri