Discută cu
medicul Fares
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

COMBATE NATURAL DURERILE ÎN GÂT

Nouă ne pasă de oameni și știm că de la natură am plecat și tot la natură ne întoarcem.

Ai gâtul inflamat sau iritat și simți dificultăți la înghițire? Îți venim în ajutor cu soluții naturale și de încredere, care calmează durerea și reduc inflamația faringelui.Dacă te confrunți si cu tuse îți recomandăm această asociere de produse.

Pentru durerea și iritația în gât există remedii naturale care au la bază combinații complexe de plante medicinale și uleiuri esențiale. Află care sunt plantele care te ajută dacă ai dureri în gât:

Lemn dulce

Salvie

Rădăcină de nalbă

Grindelia

Frunze de plămânărică

Eucalipt

Mesteacăn galben

Coada șoricelului

Mentă

Cuișoare

Cimbru

Propolis

Iarba mare

Roua cerului

Cimbrișor

Trei frați pătați

Lavanda

Eucalipt

Scai vânăt

Muguri de plop

Ridichea neagră

Lichen de piatră

 

Glicirizina din lemnul dulce ameliorează durerea prin scăderea inflamaţiei. Este deosebit de utilă în durerile de gât, având totodată şi o acţiune emolientă.

Salvia are efect antiinflamator și antiseptic fiind un remediu eficient în caz de răgușeală, și inflamații ale gurii și gâtului.

Rădăcină de nalbă este foarte bogată în mucilagii, ce formează o peliculă protectoare la nivelul mucoasei gâtului, calmantă în caz de iritații și durere în gât.

Grindelia prin conținutul ridicat de rășină are acțiune balsamică, antiinflamatoare, antibacteriană, antispastică. Este eficientă contra durerilor de gât și a tusei iritative asociate acestora.

Frunzele de plămânărică prin mucilagii exercită un efect calmant-balsamic asupra gâtului, iar prin salicilați reduc inflamațiile și durerea faringiană.

Uleiurile esențiale de eucalipt, mesteacăn galben, coada șoricelului, mentă și cuișoare conferă un puternic efect antialgic și antiinflamator care se face simțit imediat în cazul durerilor în gât.

Uleiurile esențiale de cimbru şi coada şoricelului au acțiune dezinfectantă și antiinflamatoare pentru gât, faringe şi corzile vocale; reduc durerea și disconfortul la înghițire.

Propolisul este binecunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare, antibacteriene, antivirale, calmante ale durerii, fiind util în formulele contra durerilor și infecțiilor gâtului.De ce să alegi produsele noastre contra durerilor în gât?
Cât de eficiente sunt?
Cum și de ce să asociezi produsele?


Durerea în gât poate apare ca simptom în cadrul infecțiilor respiratorii, sau se poate datora unor factori neinfecțioși: ai băut prea rece, ai mâncat înghețată, ai stat în bătaia aerului condiționat sau ți-ai suprasolicitat vocea. Fares îți oferă posibilitatea de a te combate natural, în toate aceste situații, cu ajutorul preparatelor din plante medicinale.

De ce sa alegi produsele noastre ?Dacă te confrunți cu dureri în gât îți recomandăm PLANTUSIN R60, spray pentru gât și PLANTUSIN PENTRU GÂT R13, comprimate de supt.

PLANTUSIN spray pentru gât este un preparat antiinflamator şi antialgic natural, pentru combaterea durerilor de gât și a răgușelii din virozele respiratorii, faringite, rinofaringite, amigdalită, laringită. Nu conține alcool, conservanti, coloranți sau arome. Poate fi utilizat atât de adulti cât și de copii cu vârsta mai mare de 3 ani.PLANTUSIN PENTRU GÂT comprimate de supt, conţine extract de plante, tinctură de propolis şi un amestec de uleiuri esenţiale cu efect antialgic, antiinflamator, antibacterian, antiviral şi decongestionant la nivelul faringelui şi al căilor respiratorii.Prin asocierea acestor produse, efectele lor se potențează, astfel puteți beneficia de efecte mai puternice și de o revenire mai rapidă la starea de sănătate.