facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-07-15
Vizualizari: 2351
Comentarii: 1
Două tipuri de plante bune când ai infecție urinară

Infecțiile urinare sunt frecvente în rândul femeilor. Potrivit statisticilor, 50-60% dintre femei se confruntă măcar o dată în viață cu această problemă de sănătate. Una chinuitoare, dar și riscantă. Trebuie acționat rapid, iar antibioticele sunt soluția pe care o găsești la farmacie. Cele de sinteză, însă, vin la pachet cu mai multe efecte adverse, din acest motiv o alternativă pot fi remediile naturale, pe bază de plante medicinale. Există două tipuri de plante spre care trebuie să te orientezi într-o asemenea situație.

Cu efect diuretic

Ele favorizează eliminarea din organism, prin urină, a toxinelor şi bacteriilor care, dacă ar staţiona prea mult, ar agrava situaţia. În felul acesta, se previne riscul unor noi infecţii, se tratează şi se ameliorează problemele deja existente, iar organismul poate reveni mai uşor la o stare normală de sănătate. Se consumă sub formă de infuzie, deoarece aportul de lichide e extrem de important în caz de infecție urinară. Ceaiul de splinuță este antiinflamator, diuretic, antiseptic, cicatrizant, cel de coada calului este remineralizant, susține funcţia excretorie a rinichilor, ajută la eliminarea acidului uric și a apei din țesuturi, ceaiul de rădăcină de brusture este depurativ, antifungic, antiinflamator, folosindu-se și în curele de detoxifiere. Nu putem uita de ceaiurile de mătase de porumb și codițe de cireșe, celebre pentru efectul lor diuretic, antioxidant și astringent. Foarte bune sunt și ceaiurile sau sucurile de merișoare și de afine – fructe de pădure bogate în vitamina C și antioxidanți cu rol antibacterian, care cresc aciditatea urinei, împiedicând astfel dezvoltarea și înmulțirea bacteriilor care provoacă infecția. Multe din aceste plante, în cantități bine alese, le găsești în ceaiul Diurosept, care poate fi folosit și pe perioada sarcinii și alăptării.

Cu efect antibiotic

Infecțiile bacteriene din organism se tratează cu antibiotice. Cele de sinteză sunt puternice, însă afectează flora trateaza infectiile urinareintestinală, slăbesc imunitatea, iar în timp, dacă sunt luate haotic, poate apărea rezistența la antibiotice. Nu aceleași lucru se întâmplă în cazul antibioticelor naturale, pe bază de plante medicinale, care sunt eficiente fără să dea efecte adverse. Frunzele de măslin au, potrivit numeroaselor studii, un efect antibiotic cu spectru larg. Produsele naturiste care le conţin pot concura fără probleme cu orice antibiotice de sinteză şi sunt eficiente inclusiv împotriva bacteriilor care cauzează infecţii urinare. Efect antimicrobian, antifungic și diuretic are pirul, dar și ienupărul, datorită uleiului volatil din compoziție. De altfel, uleiurile esențiale sunt cele mai bune antibiotice naturale. Cele de cimbru, de cuișoare, de scorțișoară, de șovârv și de lavandă acționează asupra bacteriilor și fungilor din tractului urinar, au efect antiinflamator, antiseptic, antifungic, analgezic. Se găsesc în capsulele Biomicin Urinar și au un spectru larg de acțiune împotriva microorganismelor de la nivelul tractului genito-urinar, atât feminin, cât și masculin. De asemenea, uleiul de arbore de ceai este un antibiotic puternic, ce distruge bacteria E. coli, răspunzătoare de infecțiile urinare.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Produsele sunt bune chiar eficiente dar în cazurile cronice nu prea functioneaza

Ioan Miru
22 Septembrie 2023
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri