facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-04-19
Vizualizari: 2566
Comentarii: 0
Distonoplant, remediu pentru o stare de bine

Sindromul de tulburări neurovegetative cuprinde o multitudine de simptome aparent fără nici o legătură unele cu altele; astfel pacienţii pot avea palpitaţii, dureri sau înţepături în dreptul inimii şi toracelui, senzaţia de nod în gât, lipsa de aer, dureri abdominale, greaţă, cefalee,  vertij, teamă, tremurături sau contracturi musculare,  iritabilitate, oboseală.

Pacientul se prezintă la consultaţii medicale repetate la specialităţi diferite (deseori la cardiologie, din cauza palpitaţiilor sau a durerilor de piept) – în funcţie de variabilitatea simptomelor.

Fiind vorba de tulburări funcţionale, plantele medicinale prin complexitatea proprietăţilor lor sunt de un real folos tratând aceste simptome neplăcute şi contribuind la instalarea stării de bine.distonoplant

Capsulele DISTONOPLANT favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres şi a echilibrului psiho-emoţional.

Formula asociază plante medicinle folosite tradiţional pentru efectul lor liniştitor, tonic, întăritor, efect care a fost şi demonstrat prin cercetări asupra substanţelor active şi mecanismului lor de acţiune.

Vinăriţa este mai cunoscută pentru efectul ei de liniştire în agitaţia nervoasă ca ajutor în reducerea stărilor de surescitare şi stres şi pentru îmbunătăţirea calităţii somnului.

Schinduful este una dintre cele mai vechi plante folosite. Seminţele de schinduf sunt nutritive şi sunt folosite tradiţional pentru stimularea apetitului, pentru efectul lor tonic în stările de slăbiciune şi pentru reducerea disconfortului la nivel digestiv.

Şerlai – salvia sclarea - conţine un ulei esential care îi conferă proprietăţi balsamice, aperitive, tonice generale, de susţinere a funcţiilor stomacului, de reducere a disconfortului digestiv şi de liniştire în stările de iritare nervoasă şi descărcări emoţionale.

Studiile au confirmat că extractul de Salvia sclarea este un antidepresiv natural, cu acţiune asemănătoare imipraminei, fiind un  remediu natural pentru tratarea bolilor neurodegenerative.

Acţiunea sinergică a substanţelor bioactive prezente în plantele din compoziţia capsulelor Distonoplant îmbunătăţește starea emoţională şi ajută la menţinerea stării de bine mentale, linişteşte stările de agitaţie nervoasă şi iritabilitate, ajută la menţinerea echilibrului ritmului cardiac a tensiunii arteriale normale,  contribuie la reducerea disconfortul digestiv cu substrat nervos.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri