Articole de Specialitate
 
 

Distonoplant N152

vinarita

Capsulele Distonoplant  N152 conţin trei plante care, împreună, ameliorează o simptomatologie întâlnită frecvent – anxietate, tulburări digestive, stres, suprasolicitare, insomnie.

Aparatul digestiv este intr-o conexiune complexă cu sistemul nervos.

Stomacul este considerat al doilea creier.

Serotonina, hormonul stării de bine, de bucurie şi optimism, este secretată în proporţie importantă la nivelul stomacului şi duodenului.

Tulburările neuro-vegetative influenţează digestia iar tulburările digestive influenţează starea psihică.

Cele trei plante din reţeta Distonoplant – vinariță (Asperulae herba), schinduf seminţe (Trigonellae semen) şi șerlai (Salviae sclareae herba)- se armonizează şi îşi potenţează reciproc acţiunile, echilibrând distonia neuro-vegetativă şi ameliorând reacţiile la stres şi suprasolicitare.

Vinarița creşte în păduri de fag şi brad. Este o plantă parfumată care îşi accentuează aroma dacă este uscată. În trecut, ţăranii foloseau buchete de Vinariţă pentru purificarea aerului din casă. Stimulează digestia, este depurativă şi sedativă.

Şerlaiul conţine ulei esenţial bogat în linalol şi acetat de linalil şi substanţe active cu proprietăţi balsamice, aperitive, tonice generale.

Schinduful este o plantă medicinală cunoscută şi folosită din antichitate, fiind consemnată în Papirusul din Ebers şi amintită de către Hipocrate.

Este tonică în stări de slăbiciune, diminuează disconfortul digestiv, seminţele de schinduf fiind şi condimente apreciate.

Iată o reţetă cu plante medicinale care, împreună, cresc capacitatea organismului de adaptare la stres şi echilibrează reacţiile neuro-vegetative, ameliorând digestia şi somnul.

Este un produs natural Fares indicat pentru eficienţa sa în ameliorarea şi restabilirea echilibrului în reacţiile şi stările de suprasolicitare şi stres.

Se recomandă administrarea după vârsta de 16 ani, deci adulţilor, în doză de 1-3 cps pe zi.

Durata tratamentului poate fi de 1-2 luni, în funcţie de fiecare caz.

Comentarii

Articole recomandate
Distonoplant  N152

O cură de slăbire corectă

Într-o cură de slăbire corect realizată se urmăreşte o scădere în greutate de 4 – maxim 5 kilograme pe lună. Într-o săptămână se recomandă scăderea în greutatea a nu mai mult de 1 kg pentru ca organismul să se poată adapta treptat la noul stil de viata. Dacă se slăbeşte mai mult este posibil ca scăderea în greutate să se

citește mai departe

 
Distonoplant  N152

Farebil D96 capsule moi

Uleiurile esențiale sunt compuşi ai plantelor care conţin componente volatile – de aceea se mai numesc uleiuri volatile. Aceste substanţe au fost cunoscute şi folosite încă din antichitate de către egipteni, arabi, chinezi, apoi de către greci şi romani, atât pentru ritualuri religioase  cât şi în medicină. Cercetările de

citește mai departe

 
Distonoplant  N152

Plantusin pentru Gât și Plantusin Calmant

Afecţiunile respiratorii acute debutează cu o simptomatologie care se poate schimba în câteva zile. Durerea de gât, răguşeala, sunt simptome frecvente la debut, dar care se pot complica cu tuse iritativă sau productivă. Pentru ameliorarea acestora este nevoie de remedii care să se menţină mai mult timp în contact cu mucoasa respira

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!