×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

DISTONOPLANT  N152 – capsule Fares –

Articole de Specialitate

Modul de viaţă actual implică un mare grad de stres, în forme diferite, în funcţie de tipul de solicitare profesională, socială şi/sau familială.

Durata şi/sau intensitatea solicitării, particularităţile reacţiilor emoţionale şi neuro-vegetative, pot duce la somatizări care, în timp, se transformă într-o patologie cronică. Plantele medicinale, prin compoziţia lor complexă, acţionează la aceste niveluri, echilibrând reacţiile, starea psihică şi implicit tonusul general.distonoplant

În ansamblu este îmbunătăţită calitatea vieţii celor care sunt vulnerabili la factorii de stres şi nu pot gestiona singuri aceste situaţii.

Capsulele DISTONOPLANT de la Fares, au o compoziţie eficientă, plantele potenţându-şi reciproc acţiunea.

Vinariţa, Schinduful şi Şerlai alcătuiesc o reţetă care calmează stările de irascibilitate, nervozitate, tensiune interioară şi somn neodihnitor.

Vinariţa se găseşte atât în Europa, cât şi în Asia şi în nordul Africii, în păduri de fag şi brad.

Este cunoscută din vechime ca fiind o plantă cu aromă suavă, purificatoare, care aduce starea  de calm şi somn odihnitor.

Schinduful – seminţele – conţin fosfor, fer, calciu, mangan, uleiuri esenţiale, mucilagii ş.a.

Este una din cele mai vechi plante folosite, consemnată în papirusul din Ebers şi înscrierile lui Hippocrat.

Au efect nutritiv, de stimulare a apetitului, de ameliorare a digestiei şi tonic în stările de slăbiciune sau convalescenţă.

Şerlai – Salviae sclareae herba – este o plantă aromatică care, în vechime era folosită pentru curăţarea ochilor.

Conţine uleiuri esenţiale cu proprietăţi balsamice, aperitive, tonice generale, liniştitoare a stărilor emoţionale.

Reacţiile exagerate neuro-vegetative, stresul prelungit, induc tulburări ale digestiei, calmate şi ameliorate prin folosirea plantelor din capsulele DISTONOPLANT.

În esenţă au şi un efect adaptogen foarte bun, pentru cei cu un stil de viaţă solicitant.

Este un produs natural Fares, fară efecte secundare, recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani – 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese, adică cu aproximativ o oră înainte sau o oră după masă –

Poate fi administrat timp de 1-2 luni şi, la nevoie, se repetă după o lună de pauză.

Distonoplant este contraindicat copiilor cu vârsta sub 16 ani, femeilor însărcinate şi celor cu hipersensibilitate la oricare ingredient din produs. Mamele care alăptează pot folosi Distonoplant, 1 capsulă de 1-3 ori pe zi, maximum 2 săptămâni şi se poate repeta după 2 săptămâni de pauză. Este un produs natural Fares foarte eficient, adaptogen,calmant şi care îmbunătăţeşte calitatea vieţii persoanelor ce au nevoie de ajutor în regăsirea echilibrului psiho-emoţional şi fizic.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.