facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-12-23
Vizualizari: 1063
Comentarii: 1
Distonoplant forte - eficiență confirmată clinic

Distonoplant Forte este un preparat 100% natural care se adresează persoanelor cu tulburări depresive ușoare și medii, stări anxioase și distonie neurovegetativă care nu au avut anterior tratament clasic anxiolitic, antidepresiv.

A fost efectuată evaluarea eficientei terapeutice a produsului Distonoplant forte capsule, pe un lot de pacienți cu vârsta cuprinsă între 20 si 90 de ani, având ca diagnostic: stări anxioase, tulburări depresive ușoare sau medii și distonie neurovegetativă; care nu au avut anterior un tratament clasic anxiolitic sau antidepresiv.

Simptomele monitorizate în cadrul evaluării au fost: stare anxioasă sau depresivă, lipsă de chef, iritabilitate, agitație, senzația de nod în gât, palpitații, greață, colici abdominale, durere de cap, oboseală, amorțeli, tulburări de somn.

S-a administrat 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese, timp de 3 săptămâni.

calmeaza starile de stres si agitatie

Efectul terapeutic s-a instalat după 10 zile de la începerea administrării în peste 96% cazuri.

Distonoplant Forte s-a dovedit eficient ca unic tratament pentru dispariția simptomelor monitorizate în peste 71% cazuri, între 17 și 20 zile, astfel:

  • în 70,8% cazuri s-au remis stările anxioase/ depresive
  • în 88,8% cazuri s-au remis tulburările de somn
  • în 85% cazuri s-a remis agitația/ iritabilitatea
  • în 91,6% cazuri s-a remis senzația de nod în gât

Distonoplant Forte a fost bine tolerat și nu a produs reacții adverse.

Concluzie

Distonoplant Forte, administrat timp de 3 săptămâni, a condus la ameliorarea semnificativă a simptomelor monitorizate în toate cazurile monitorizate, în procente peste 80%, dintre care în 70,83% -100% cazuri s-a obținut dispariția completă a simptomelor.

Distonoplant Forte este o soluție și pentru persoanele cu intoleranță la tratamentul alopat. Nu provoaca dependență. Nu afectează capacitatea de concentrare și nu provoaca somnolenta pe timpul zilei. Nu influențează conducerea autovehiculelor. Este sigur pentru administrarea pe termen lung.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Stres provocat de serviciu.

Adela
15 Martie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri