×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Distonoplant capsule

Sfaturi Practice

Distonoplant capsule – Este un produs nou, inovator, ce are în compoziţie 3 plante medicinale: schinduf, vinariţă şi şerlai. Acesta este un tratament din plante medicinale, a fost testat la pacienţii cu distonie neuro-vegetativă şi a condus la îmbunătăţirea stării generale la 95% dintre pacienţii testaţi, fiind bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Schinduf

Cercetătorii au arătat că alcaloizii din extractul de seminţe de schinduf au activitate anxiolitică, iar rezultatele testelor efectuate la animale au fost similare cu cele ale diazepamului, însă nu induce reacţii adverse ca acesta. Schinduful revitalizează întregul organism, fiind un agent de resuscitare a celor mai importante funcţii ale acestuia prin alcaloizii activi: trigonelină, colină, gentiamină, carpaină. Conţine: alcaloizi – trigonelină, colină, gentiamină, carpaină, care conferă acţiuni anxiolitive, antidepresive.

Vinarița

Vinariţa este cunoscută, tradiţional, pentru acţiunea sedativă la nivelul sistemului nervos central utilă în stări de insomnie, agitaţie şi are avantaje faţă de terapiile alopate: nu afectează coordonarea şi are un profil de siguranţă crescut. Compuşii activi sunt: acid clorogenic, cinarozida şi derivaţi cumarinici, care produc un efect sedativ şi inhibitor asupra tuturor tipurilor de activități fără să afecteze, în mod evident, răspunsurile emoţionale de tip vegetativ.

Salvia scalarea

Salvia sclarea din compoziţia produsului are efect antidepresiv puternic şi acţionează prin mecanism asemănător cu substanţele alopate (imipramina), adică prin modularea căii dopaminergice, în plus reduce efectele adverse asociate terapiilor antidepresive sau anxiolitice. Conţine linalil acetat cu acţiune sedativă şi antispastic prin intermediul receptorilor olfactivi, dar şi direct la nivelul SNC.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.