×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Distonoplant capsule

Sfaturi Practice

Formulă naturală din plante cunoscute tradiţional pentru reducerea stărilor de agitaţie şi iritabilitate, reglarea ritmului cardiac şi funcţiei digestive şi pentru adaptarea organismului la stres. Are rezultate vizibile de la primele administrări, reduce rapid problemele digestive și cardiace cu substrat nervos, este sigur, nu provoacă dependenţă şi somnolenţă.

Evaluarea eficienţei produsului la persoanele cu tulburări nervoase însoţite de palpitaţii, dureri abdominale, agitaţie, stare de frică a demonstrat că tratamentul a fost eficient pentru îmbunătăţirea stării generale la 95% dintre pacienţi, fără reacţii adverse.

Vinariță

Prin vinariţă, produsul calmează stările de agitaţie, instalând senzaţia de calm. Activitatea sedativă a vinariţei asupra SNC nu are efecte adverse asupra tonusului musculaturii scheletice, coordonării şi răspunsurilor emoţionale de tip vegetativ. Principalii compuşi activi responsabili de aceste acţiuni sunt: acidul clorogenic, cinarozida, derivaţii cumarinici, iridoide (asperulozida).

Schinduf

Seminţele de schinduf au activitate anxiolitică, prin influenţarea nivelului de serotonină, datorită prezenţei alcaloizilor, iar compuşii fenolici şi flavonoidele determină un efect antispastic  intestinal, fiind eficiente în combaterea spasmelor gastro-intestinale.

Șerlai

S-a arătat că extractul de şerlai are efect asupra stării de dispoziţie şi asupra anxietăţii la şoareci. Rezultatele au arătat că şoriceii trataţi au prezentat o reducere a comportamentului dominant şi a anxietăţii, prin reducerea semnificativă a nivelului de corticosteron în sânge. În plus,  previne palpitaţiile şi menţine ritmul şi tensiunea arterială în limite normale.

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.