facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-09-25
Vizualizari: 5890
Comentarii: 7
Distonoplant capsule

Formulă naturală din plante cunoscute tradiţional pentru reducerea stărilor de agitaţie şi iritabilitate, reglarea ritmului cardiac şi funcţiei digestive şi pentru adaptarea organismului la stres. Are rezultate vizibile de la primele administrări, reduce rapid problemele digestive și cardiace cu substrat nervos, este sigur, nu provoacă dependenţă şi somnolenţă.

Evaluarea eficienţei produsului la persoanele cu tulburări nervoase însoţite de palpitaţii, dureri abdominale, agitaţie, stare de frică a demonstrat că tratamentul a fost eficient pentru îmbunătăţirea stării generale la 95% dintre pacienţi, fără reacţii adverse.

Vinariță

Prin vinariţă, produsul calmează stările de agitaţie, instalând senzaţia de calm. Activitatea sedativă a vinariţei asupra SNC nu are efecte adverse asupra tonusuluicombate stresul musculaturii scheletice, coordonării şi răspunsurilor emoţionale de tip vegetativ. Principalii compuşi activi responsabili de aceste acţiuni sunt: acidul clorogenic, cinarozida, derivaţii cumarinici, iridoide (asperulozida).

Schinduf

Seminţele de schinduf au activitate anxiolitică, prin influenţarea nivelului de serotonină, datorită prezenţei alcaloizilor, iar compuşii fenolici şi flavonoidele determină un efect antispastic  intestinal, fiind eficiente în combaterea spasmelor gastro-intestinale.

Șerlai

S-a arătat că extractul de şerlai are efect asupra stării de dispoziţie şi asupra anxietăţii la şoareci. Rezultatele au arătat că şoriceii trataţi au prezentat o reducere a comportamentului dominant şi a anxietăţii, prin reducerea semnificativă a nivelului de corticosteron în sânge. În plus,  previne palpitaţiile şi menţine ritmul şi tensiunea arterială în limite normale.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Am stari de tulburare de anxietate si iau clinstres pot lua si distonocalm?

Raspuns Fares: Buna ziua. Da. Va recomandam capsulele Distonoplant forte. Se incepe administrarea cu cate o capsula de 3 ori pe zi, in primele 20 de zile, apoi se continua cu cate o capsula de 2 ori pe zi, impreuna cu ceaiul Distonoplant. Multa sanatate!
Mary
1 Iulie 2023

Bună. Urmez tratament pt depresie cu Dulsevia și Alprazolam. Pot sa iau și Distonoplant forte. Va mulțumesc.

Raspuns Fares: Puteti administra impreuna cu medicatia dvs.
Alex
12 Iunie 2022

Bună seara. Va rog frumos se poate lua distonoplant în paralel cu cipralex (escitalopram)? Mulțumesc mult.

Raspuns Fares: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Luiza Angelescu
25 Februarie 2022

A avut cineva efecte adverse? Nu am mai folosit pana acum niciunul dintre ingrediente.

gcadi166
10 Martie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri