facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-08-06
Vizualizari: 128362
Comentarii: 207
Distonia neurovegetativă - cauze, simptome, tratamente naturiste

Dureri de cap sau amețeli la schimbarea bruscă a poziției, palpitații, creșterea frecvenței cardiace, transpirații, lipsă de aer, dureri sau înțepături în dreptul inimii sau toracelui, greață, constipație sau diaree, contracturi musculare, nervozitate, teamă, tulburări ale somnului, oboseală, furnicături la nivelul brațelor, degetelor, buzelor, senzație de leșin etc. Sunt simptome multe, aparent fără legătură între ele, dar care pot fi date de o singură afecțiune, numită „distonie neurovegetativă”. Haideți să vedem ce este această boală ciudată, cum apare și cum poate fi tratată!

 

Ce este distonia neurovegetativă

Distonia neurovegetativă, sau sindromul tulburărilor neurovegetative, este un dezechilibru al sistemului nervos vegetativ care coordonează toate funcțiile vitale cum ar fi digestia, respirația, bătăile inimii etc.

·   Două componente ale sistemului nervos vegetativ

Pentru a înțelege mai bine ce declanșează acest dezechilibru, trebuie să știi că sistemul nervos vegetativ are două componente: simpatic și parasimpatic. Primul are rol de stimulare a organelor interne, iar cel de-al doilea scade această stimulare și favorizează relaxarea. Când cele două nu sunt în echilibru, tonusului musculaturii de la nivelul scheletului, din pereții vaselor de sânge, cât și ai organelor interne fluctuează. Astfel, apare distonia, care dă o serie de manifestări neplăcute sau „o stare nu prea bună”. Spui că „nu te simți prea bine”, fără să-ți explici exact din ce motiv.

Această afecțiune poate apărea oricând, la oricine, fiind accentuată de stres și de oboseală. Este mai des întâlnită la tineri.

Care sunt simptomele distoniei neurovegetative

Așa cum ai văzut mai sus, distonia neurovegetativă are simptome multe și aparent fără legătură între ele:

  • Tulburări digestive (disconfort abdominal, greață, balonare, diaree sau constipație);
  • Tulburări cardiovasculare (palpitații, fluctuații de tensiune, înțepături în dreptul inimii);
  • Tulburări respiratorii (senzație de sufocare, respirație dificilă);
  • Tulburări emoționale (iritabilitate, anxietate, atacuri de panică);
  • Alte simptome – spasme musculare, furnicături la nivelul buzelor, degetelor, brațelor, senzații de leșin, amețeli, transpirație excesivă, dureri de cap, senzație de nod în gât.

Aceste simptome nu se manifestă toate în același timp. Unele persoane pot experimenta doar o parte din simptome, din aceeași categorie sau din categorii diferite, alte persoane alte simptome, mai multe sau mai puține, mai intense sau mai slabe.

·   Distonia neurovegetativă poate fi confundată ușor cu alte afecțiuni

Simptomele fiind extrem de variate, distonia poate fi ușor confundată cu alte afecțiuni. Spre exemplu, atunci când printre simptome predomină problemele digestive, distonia neurovegetativă este confundată cu o viroză digestivă sau cu sindromul colonului iritabil. Distonia însoțită de simptome cardiovasculare poate fi confundată cu afecțiuni cardiace, cum e cardiopatia ischemică, iar distonia însoțită de simptome neuropsihice îl poate trimite pe pacient la psiholog. Totuși, această boală trebuie privită și tratată în ansamblu, cu toate simptomele ei.

Din ce cauze apare distonia neurovegetativă

În mod normal, toate sistemele și organele noastre funcționează în echilibru. În momentul în care ceva se defectează la „centrul de comandă”, adică la sistemul nervos vegetativ, acesta începe să dea „erori”, cu efecte haotice în corp.

·   Ce declanșează boala?

 „Armonia” interioară poate fi tulburată pe fond de stres și anxietate, într-o perioadă în care suntem suprasolicitați emoțional sau foarte obosiți fizic, în urma unor traume, ori a unor fluctuații hormonale.

Sunt în categorii de risc persoanele emotive, care fac mai greu față stresului sau cele deja diagnosticate cu depresie, anxietate.

Tratamente naturiste pentru distonie neurovegetativă

Cum se rezolvă această situație? În primul rând trebuie identificat și stabilit diagnosticul corect. Pentru asta, ține un mic jurnal, notează-ți toate simptomele, în ce situații apar ele, cât durează, apoi mergi la un medic generalist care să te evalueze în ansamblu.

În tratamentul distoniei, nu rezolvi nimic dacă încerci tratarea fiecărui simptom în parte. Indicat este să țintești cauza și să abordezi boala în ansamblu. Cum stresul este, de obicei, factorul declanșator, tratamentul distoniei neurovegetative va urmări îmbunătățirea stării de spirit, reducerea stresului, a anxietății. Scăderea nivelului de cortizon din corp va reechilibra întreg sistemul nervos vegetativ. 

· Plante recomandate în distonie neurovegetativă

Po[:ro]distonoplant[:]ate ţi se pare o afecţiune prea ciudată şi complicată pentru a o putea ţine sub control cu ajutorul plantelor, însă remediile naturale sunt de mare ajutor. În funcție de acțiunea lor principală, plantele medicinale recomandate se pot clasifica în două grupe:

-        Cu efect antioxiolitic, sedativ, adaptogen, de echilibrare a sistemului nervos vegetativ. Sunt considerate remedii anti-stres pentru că acţionează asupra posibilelor cauze sau factori declanșatori (cum sunt stresul, emotivitatea crescută, teama). Plantele recomandate sunt: vinărița, șerlai, tei, talpa gâștii, lavandă, schinduf, passiflora (sedative), rhodiola rosea, ashwagandha (adaptogene, reduc sensibilitatea emoțională).

-        Cu efect relaxant al musculaturii netede de la nivelul vaselor de sânge și organelor interne, care ajută la menținerea ritmului cardiac și la reducerea disconfortului digestiv. Sunt plante cu efect antispastic, care acţionează, practic, asupra simptomelor (palpitații, tulburări de tranzit, nervozitate, anxietate). Ele combat crampele, colicile, tulburările digestive sau circulatorii. Vorbim despre roiniță, busuioc, șerlai.

Aceste plante se regăsesc în capsulele, ceaiurile și uleiurile cu roll-on din gama Distonoplant. Nu au efecte adverse, nu creează dependență și se pot administra în tot felul de tulburări neurovegetative care se manifestă cu stări de agitație, anxietate, depresie, neplăceri digestive și cardiovasculare cu substrat nervos.

În paralel, încearcă să duci un stil de viață sănătos, cu ore regulate de masă, somn suficient și mișcare zilnic. Trebuie să reduci stresul, iar pentru asta e nevoie de puțină voință! Caută să vezi și partea plină a paharului, numără-ți și bucuriile, nu doar neîmplinirile, fă-ți mici bucurii, înconjoară-te de oameni buni, optimiști, care să-ți ridice moralul și să te încurajeze. Vei vedea că în scurt timp, cu ajutor din exterior, îți vei redobândi echilibrul interior, iar toate simptomele ciudate de până acum vor dispărea.

 

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună seara,de 5 ani am depresie,am încercat mai multe tratamente și nici un rezultat,nu reușesc să dorm noaptea,am un tremur interior,fac palpitații,îmi creștea tensiunea,am înțepături la inimă amețesc incontinuu,tremur incontinuu de dimineața pină seara,ce tratament îmi recomandați.Multumesc

Raspuns Fares: Bună ziua. Vă recomandăm Distonoplant Forte, capsule; se începe administrarea cu câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, în primele 20 de zile, apoi se continuă cu câte o capsulă de 2 ori pe zi, ceai Distonoplant 3 căni/zi și Distonoplant ulei roll-on, pentru un efect rapid, aplicați câte o picătură la încheietura mâinii, frecați mâinile împreună și inhalați profund sau aplicați o picătură pe zona frunții și a tâmplelor, de 2–3 ori pe zi, sau la nevoie. Vă recomandăm de asemenea un consult de specialitate pentru stabilirea cauzei simptomelor. Multă sănătate!
Gabi
11 Februarie 2024

Sufăr de tulburare depresivă de cel puțin 7 ani. Am tratament cu escitalopram și bromazepam, dar câteodată am înțepături prin cap sau la inimă și după puțin timp am scaun și îmi crește și tensiunea arteriala. Poate fi de vină sistemul neurovegetativ? Vă mulțumesc!

Raspuns Fares: Bună dimineața. Vă recomandăm un consult de specialitate pentru a stabili cauza acestor simptome. Vă dorim multă sănătate!
Dragoiu Georgeta
19 Decembrie 2023

Sufăr de tulburare depresivă de cel puțin 7 ani. Iau tratament cu escitalopram și bromazepam,dar câteodată am înțepături prin cap sau în partea inimii și apoi am scaun. Îmi crește și tensiunea arteriala atunci când am aceste simptome. Poate fi și sistemul neurovegetativ de vină? Vă mulțumesc!

Dragoiu Georgeta
19 Decembrie 2023

Buna ziua ptr acufene( tinitus )ce mi-ati recomanda ? Țin să precizez că mi-a apărut din luna Mai de atunci incontinu o am nu dispare este permanent . Mulțumesc !

Raspuns Fares: Bună dimineața. Vă recomandăm Circulație cerebrală și memorie, N172, capsule, 1-2 capsule pe zi, între mese. Administrarea să nu fie mai târziu de ora 18.00. Durata curei: 3-6 luni. Puteți asocia ceaiul Circulație cerebrală, 2-3 căni cu ceai pe zi. Multă sănătate!
Ioana
28 Noiembrie 2023

Bună seara am și eu multe probleme de sănătate dep

Senchiu Nela
1 Septembrie 2023

Bună seara va rog sa ma ajutați de 2 ani am fost diagnotizata cu depresie majora tratament anxiar si coaxil nu ma simt bine palpitati si atac de panica momentan am mers la cardiologie insuficienta venoasa cronica si insuficienta cardiaca tratamentul foarte multe reacții adverse va rog frumos sa ma ajutați mulțumesc

Raspuns Fares: Atacurile de panica sunt uneori insuportabile. Am redus intensitatea acestora prim mult mers pe jos numărând pasii! Din cauza acestor atacuri de panica ajunsesem sa merg la camera de garda de 2 ori pe săptămână. Este groaznic, cine nu a trecut prin așa ceva nu poate înțelege. In privat la Nr. de telefon 0722682249 va pot împărtăși din experiența mea de peste 20 de ani cu aceste atacuri de panica! Multa santate.
Senchiu Nela
1 Septembrie 2023

Buna ziua .ACUM 2 ani am facut zona zoster .am avut si o cazatura si m-am lovit in partea stinga sub coaste. Prima erau dureri in locul lovit Sau curent puternic zona zoster fiind coloana lomata stinga . De 1 an aproape au inceput furnicaturi ambele picioare cu dificit de sensibilitate . La examene totul normale sanatos. Din causa unei ape minerale am facut un dezichilibru hidroelectrolitic urinare frecventa transpiratii sete intensa . S-a remediat cond am inceput sa beau spa din fintina Dar am ramas cu furnicaturi la picioare ACUM am si cramped dureroase mers ca de om beat uneori .Va ROG ajutati-ma ..toti ZIC Ca nu am nimic . Am facut un auto tratament stiind ca mica eram anemica cu B12 b6+ magnesium B1 acid Alfa lipoic nn acetyl carnitine nimic ..va ROG dati-m ceva nu iese nimic la nimic nimic examenele radiologiche cardiologiche ok colesterol crescut am 62 de ani . Multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Imunitate cu 7 ciuperci si comprimatele Vitamina C naturala, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-3 luni, capsulele Colesterol, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, 3-4 luni. Multa sanatate!
Sorina
7 August 2023

Buna ziua.In atacuri de panica,dureri in piept,extrasistole ameteli,presiune la ceafa merge Distonoplant? Multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Distonoplant forte. Se incepe administrarea cu cate o capsula de 3 ori pe zi, in primele 20 de zile, apoi se continua cu cate o capsula de 2 ori pe zi, impreuna cu ceaiul Distonoplant. Multa sanatate!
Maria
6 August 2023

Produsele Fares se găsesc și în farmacii sau trebuie comandate la d-voastră?

Raspuns Fares: Aici sunt magazinele (Universul Fares) unde ne puteti găsi: https://fares.ro/unde-ne-gasiti/, în farmacii naturiste, plafar, dar se pot comanda produsele noastre și de pe site: https://fares.ro/
Drumea Elena
5 August 2023

Bună ziua! Pentru distonie musculară, TORTICOLIS SPASMODIC, ce produse recomandați? Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Fitodolor, cate 1 capsula de 3 ori pe zi si capsulele Quercetina+D3, cate 1 capsula pe zi, 3-6 saptamani. Se poate asocia si cura cu capsulele Magneziu+B6, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1 luna si frectii cu uleiul Fitodolor. Multa sanatate!
Mihaela
5 August 2023

Buna seara, de 3 ani am tulburari de echilibru, ameteli, cap tulbure, urechi infundate, puls marit si cateodata tensiune oscilanta, 2 hernii cervicale mi-au iesit la RMN, dar in rest analizele destul de bune. Sunt si la menopauza de aproape 2 ani. De la psihiatrie am primit tratament cu arketis pe care nu l-am luat de frica si anxiar pe care il iau doar seara cate jumatate de comprimat. Va rog sa-mi recomandati ceva pentru a scapa de aceste simptome. Fac si psihoterapie dar parca nu ma ajuta cu nimic…
Va multumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, capsulele Calmocard, cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Se pot asocia capsulele Distonoplant forte, cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi, capsulele Quercetina+D3, cate 1 capsula pe zi si ceai Articulatii sanatoase 3 cani pe zi. Multa sanatate!
cristina
25 Iulie 2023

Bună searaAm o fetita în vârstă de 16 ani care are epilepsie,tulburări de conduită și emotionale,retard mental carefupă o externate de la spitalul de pediatrie care a fost pe data de 30 iunie.Seara a inceput sa îi tremure mâinile sa dea ochii peste cap si era foarte incordata dar era constienta ca îmi spunea că simnte ca nu are aer,îi amorteste gura si mâinile.Am sunat la salvare si a fost dusă la spitalul de pediatrie din Ploiesti unde i sa pus diagnosticul de distonie nervoasă vegetala si mi-a dat o rețetă cu magnexiu+B complex.Dar si cu acest tratament tot îmi asa cum am mentionat mai dus dar si cu ameteli,lipsă de aer si pierderi de echilibru adica a picat pur si simplu din picioare si dureri puternice de cap si intepături în piept în partea stângă

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, roll on Distonoplant aplicat pe tample si deasupra buzei superioare, capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de ora 17, ceai Calmocard, 2-3 cani de ceai pe zi. Multa sanatate!
Iuliana Manuela
22 Iulie 2023

Buna, de 7 ani am o ameteala care evoluiaza de la o luna la alta tot mai tare. Am ajuns ca abea conduc masina. Am incercat multe tratamente dar fara rezultat( dereglare neuro-vegetativa) poate imi recomandati ceva, multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, pana la ora 17 si ceai Distonoplant, 2-3 cani pe zi, 2 luni. Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot asocia si capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 1-3 ori pe zi. Multa sanatate!
Mihai
18 Iulie 2023

Buna ziua.
Am 23 de ani si de 8 ani ma confrunt cu dureri groaznice si simptome ce nu au legătură unele cu altele.Am palpitați, intepaturi la nivelul inimi mai ales la effort, stari de lesin si oboseala cronica. Dupa un control la inima mi-au spus sa nu am nicio afectiune si ca ar trebuie sa consult si alte domenii.
Am dureri musculare însoțite de crampe si spasme, si la cel mai mic efort fac febra musculara sau ajung sa nu-mi mai pot misca corpul pentru o zi. Am fost la neurolog insa toate analizele ce ar putea afecta muschi mi-au iesit bune si acesta m-o trimis mai departe la reumatologie si psihiatrie. Reumatologul o suspectat ca ar fi vorba de fibromialgie insa acesta m-o trimis la psihiatrie unde acestia m-o diagnosticat cu anxietate.
Anxioliticele sau antistres medicamente nu ma ajuta de loc si condiția mea sa afectat, de un an am inceput sa scap lucruri din mana, sa nu gandesc limpede, sa tremur, sa nu aud bine (insa cel mai mic zgomot ma irita). Credeți ca ar fi vorba de Distonia neurovegetativa?

Raspuns Fares: Buna Teodora, cum te simti acum? ai facut un RMN la cap?
Teodora
12 Mai 2023

De ceva timp sunt f ohosit si nu pot adormi. Cand ma intind si atipesc ma trezec niste palpitatii si lipsa de aer si un tremurat In tot corpul si tre sa ma scol din pat sa imi revin. Apoi daca ma intind iar patesc la fel si de frica ca o sa patesc iar raman cu insomnia si nu mai pot adormi decat spre dimineata. Am tot luat distonoplant si ceai calmocard dar nu prea vad diferente. Am luat cam 2 pastile pe zi si un ceai seara inainte de culcare. Ce ma sfatuiti mai departe ?

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Noapte buna, 1-2 capsule seara cu o ora inainte de culcare impreuna cu o cana de ceai Noapte buna. Va dorim multa sanatate!
Gabriel
18 Aprilie 2023

As dori sa știu daca este compatibila administrarea de cocor (0,12 g pe zi) cu cipralexul?

Raspuns Fares: Nu ne putem pronunta in acest caz. Va recomandam sa consultati medicul curant.
Popa Carmen
9 Martie 2023

Bună ziua
Ma numesc
Petrescu Mariana din Rm valcea
Când am fost mica țin minte ca purtam teniși de cauciuc și mereu ma ploua și stăteam uda
Ma știu mereu cu temperatura cu amigdalite inflație antibiotic internata
În cos 7.a nu s.au mai vindecat amigdalite au putrezit și a fost nevoie sa le scoată bucăți
Apoi au apărut afte purulente în cav bucata ce se lasă cu temperatura și injecție cu antibiotic
Apoi aftele au coborât pe trahee
La 30 de ani mi s.au umflat gleznele n.am mai putut sa merg și am stat în spital 3 luni sub tratament continuu , apoi am putut merge
A apărut un virus B și la câțiva ani am făcut ciroza dar slavă Domnului de 3 ani au venit toate analizele la normal
Am urmat tratament și alimentație stricta
Și acum
Acum sunt la fata , are 22 - 24 grade în casa si am mers cu picioarele goale pe gresie si am căpătat o sensibilitate sau alergie nu știu că simt pe talpa furnicături sau cum punem gheata, apoi ma durut pe os pan la genunchi apoi gulere, uscăciune chiar ca un ghimpe în gat și tot iau ce am nimerit , comprimate de supt sprei local aerosoli. Acum mi.a cedat puțin
Cred ca am reumatism degenerativ infectios cred eu
Dr de familia mi.a recomandat Anaftin, Bicarbonat de sodiu de supt
Nu stau pe tratament d.nei dr ca mereu fac temperatura și ajung la antibiotic
Cauza cea mare este ca vreau sa scap de reumatism
Sa nu ajung la cancer pe os
Doamne ajuta
Va rog din suflet recomandați.mi un dr. La dv la Fares
Mulțumesc mult

Raspuns Fares: Va recomandam un consult de specialitate in acest caz.
Petrescu Mariana tel 0742026132
2 Februarie 2023

Bună seara. Dacă iau tratament pt anxietate pot lua și distonoplant?

Raspuns Fares: Puteti administra impreuna cu medicatia dvs.
Maria
29 Ianuarie 2023

Produsele Distonoplant (ceaiuri,capsule,etc) pote fi folosite în siguranță și pe perioada sarcinii?
Mulțumesc anticipat!

Raspuns Fares: Avem un produs conceput special pentru aceasta perioada, Mami Distonoplant.
Emanuela
24 Ianuarie 2023

Buna ziua, am spasme musculare in tot corpul si dimineata cand ma trezesc simt ca imi tremura stomacul sau intestinele. Am facut toate analizele posibile, rezultatul a fost ca sunt sanatos... Ce pot sa am si ce pot sa iau sa scap de aceste probleme deranjante? Multumesc!

Raspuns Fares: Va recomandam un consult de specialitate.
Radu Ciocarlan
23 Ianuarie 2023

Bună seara! Pot asocia Distonoplant cu Vagostabil?

Raspuns Fares: Puteti administra impreuna cu medicatia dvs.
Iulia
22 Ianuarie 2023

Buna ziua, am foat stresat in ultima perioada la servici apoi au inceput probleme digestive diaree, am facut analize f multe si la gastro, si la edocrinolog chiar si un CT abdominal pelvin , toate analizele au iesit f bune, in schimb de ceva timp ma trezesc de 2,3 ori pe noapte, pofta de mancare nu prea, si am slabit cam 6 kg, precizesc ca la analize la scaun si urina nu a iesit nimic infectios si am facut analizele la scaun pt mai multe tipuri de infectii, inca am disconfort gastrointestinal si diaree, imi vine somnul adorm dar ma trezec de 2,3 ori pe noapte. Ce as putea lua,? multumesc.

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Noapte buna, 1-2 capsule seara cu o ora inainte de culcare impreuna cu o cana de ceai Noapte buna.
Dragos
4 Decembrie 2022

Bună ziua
Am dureri în capul pieptului cu remanienta în spate, amețeli la cap.
Gastroenterologic nu e nimic în urma endoscopie nu a ieșit nimic.
Ce pot face?

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam un consult de specialitate in acest caz.
Aldea Gabriela
24 Martie 2022

Buna ziua .imi recomandati acest medicament daca am STRES, palpitatii, nu pot dormi, orice stres mic imi afecteaza partea intestinala si tiroidita autoimuna, si bila lenesa! Amar ! Multumesc mult!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Distonoplant forte sau/si Distonoplant, cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi si ceaiul Calmocard, 2-3 cani pe zi. Multa sanatate!
Eva
14 Martie 2022

De aprox 2 luni + am inceput sa am fasciculatii musculare in corp , spasme si crampe la picioare, talpa, fesieri , zbaterea ochiului stang si senzatie de Vibrație constanta inclusiv Vâjâială in urechi. Furnicături in calcai.Simptomele sunt nonstop, dar par a fi mai accentuate pe partea stanga ( din cauza călcâiului si pleoapei ) . Daca clipesc fortat , imi tremura pleoapa pentru câteva secunde . Am luat suplimente ca mg b complex , vitamine prenatale, anticarcel, distonoplant Farescapsule si ceai - alaptez si am luat doar 2 sapt cu 2 sapt pauza … e posibil sa fie tulburari neurovegetative ? Anxietate ? Sau scleroza multipla . La ex neurologic a fost ok, insa cred ca acolo trebuie sa ai stadii avansate de boala ca sa iti ramana ochiul stramb sau sa nu te poti coordona … chiar nu stiu ce sa fac sunt disperata .

Raspuns Fares: Buna, ai rezolvat problema ta ? Am aceleasi simptome
Helena2022fares
13 Martie 2022

Buna ziua. Din greșeala am luat 2 capsule de distonoplant la interval foarte scurt( 15 min). Este grav? Sunt foarte anxioasa si imi este cumplit de frica ca voi păți ceva.

Raspuns Fares: Buna ziua. Nu este nici o problema.
Alex
1 Februarie 2022

Buna seara,vreau sa va întreb daca Sindromul Asteno-Vegitativ si distonia neurovegetativa pot provoca palpitatii la inima sau a creste BRUSC ritmul cardiac ?Am fost la neurolog si mia spus aveste doua diagnoze....
La cardiolog mia spus Ca totul e ok .
Multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Nu ne putem pronunta in acest caz. Va dorim multa sanatate!
Nicolai
2 Ianuarie 2022

Buna seara si la Multi Ani...vreau sa va întreb daca distonia neurovegetativa provoacā Tachicardie...pratica uneori nu întotdeauna la o miscare bruscā mi se declanseaza palpitatii puternice la inima...am fost la cardiolog mi sa spus Ca totul o in ordine cu inima...am fost la neurolog si mia pus diagnosul distonie neurovegetativa si sindrome Asteno-Vegitativ....pot aveste diagnosuri sami provoace aceste palpitatii la inima .
Va multumesc

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Distonoplant forte cate 1 capsula de 3 ori pe zi si ceai Calmocard, 3 cani pe zi, 1-3 luni.
Nicolai
2 Ianuarie 2022

Bună ziua,
Va scriu și eu în legătură cu niște stări foarte ciudate ce nu îmi dau pace. Acum o lună de zile am scos 2 masele cu afectare de sinus, a urmat o perioadă grea, dureri, anestezii, antibiotice, antiinflamatoare, și cred că și un covid , am rămas fără gust și miros și mă dureau oasele, in urma tratamentelor stomatologice a trebuit sa fac o repozitionare de otoliti la urechea dreapta in urma unei crize de vertij cu greață, amețeală, lipsa de echilibru. De 2 săptămâni iau trtaaz de la ORL, nyrvusal multi, alervert, detrical . Au ur.at câteva zile cu amețeli, dureri musculare, o stare accentuată de iritabilitate, stări emotive, de câteva zile am inceput sa iau distonoplant capsule și ceai. La capitolul agitație, nervozitate sunt un pic mai bine insa am un fel de slăbiciune in corp, îmi simt capul, creierul amorțit, tulbure, cu infurnicaturi in tot corpul, nu mă pot odihni noaptea deoarece am un puls mare ce îl simt în cap și nu pot dormi, iau pt puls concor, acest puls face să îmi zvâcnească tot corpul și am o stare de neliniște. Ce îmi recomandați sa iau pe langa distonoplant?

Raspuns Fares: In anxietate usoara sau medie se pot administra capsulele Antistres cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, din fiecare, 3 luni. Se poate asocia si ceaiul Distonoplant, 3 cani pe zi, 3 luni.
Nicoleta
16 Decembrie 2021

Bună ziua!Am probleme cu pulsul,sunt mai tot timpul amețită,înțepături de inimă,dureri în piept,oboseală,am făcut mai multe analize am fost și la cardiolog,am luat betalok vreo 6 luni,metropolol,și mai nou iau propanolol de la neurolog!Spuneți-mi vă rog ce pot să iau ca să mai am aceste simptome?Mulțumesc!

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Calmocard cate 1 capsula de 3 ori pe zi si ceai Calmocard 3 cani pe zi.
Florentina
28 Noiembrie 2021

Multumesc pentru ajutor,de 10 zile urmez tratamentul ,ma simt mai bine.Dignosticul RMN este HIC ce-mi recomandati.Va multumesc nticipat!

Raspuns Fares: HIC=hipertensiune intracraniene, așadar de urgenta consult neurochirurgie/neurologie cu mențiunea ca trebuia sa fiți direcționat de către echipa unde ati făcut RMN-ul.
Catruna Ion
8 Noiembrie 2021

Buna ziua de 4 ani sunt diagnosticata cu distonie neurovegetativa am luat cipralex anixiar gaba sres clin midocalm si multe altele medicamente si nici unu nu ma facut bine ma simnt tot timpul supărată nu ma bucur de apsolut ninic imi amortesc mainile picioare le simnt ca un nod in gat si tot timpul înghit in sec am si 2 copi ma enervez pe ei tot timpu pana si pe sot ma enervez ca ma suna numai stiu ce sa fac va rog frumos să ma ajutați si pe mine si mai tot timpu sunt nervoasă am 27 de ani mulțumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Distonoplant, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi cat si ceai Distonoplant, 2-3 cani pe zi. O zi frumoasa!
Manuela
1 Noiembrie 2021

Buna ziua,

ma regasesc in distonia neurovegetativa in plus am atacuri de panica si lipsa pofta de mancare,ce-mi recomandati ?.va multumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Puteti sa luati capsulele Distonoplant, in cure de 1-2 luni cu o luna pauza si ceaiul Distonoplant atat in pauza cat si in asociere cu capsulele, 1-3 luni. Pentru pofta de mancare va recomandam comprimatele de supt Vitaminizant cu macese, cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi. Se poate asocia si capsulele B comlex, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 4-6 saptamani.
Catruna Ion
17 Octombrie 2021

Bună dimineața!mă regăsesc în toate stările descrise la distonia neurovegetativă. In plus am fost diagnosticata de zece ani cu hipotiroidism. In prezent fac tratament cu euthyrox 75 și două tablete de Thyroid caps. Am un prolaps de valva mitrala și iau concor 2,5 dimineața și seara, tenaxum dimineața și prestarium seara. Întrebarea mea este daca in această situație pot folosi Distonoplant. Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Da, puteti administra 3x1 pe zi timp de 3 luni. Multa sanatate!
Sefora
7 Octombrie 2021

Bună seara . Am probleme cu stresul de foarte mult timp . Tot timpul sunt deranjat la stomac , dureri de cap , imi fierbe stomacul , la scurt timp dupa fiecare masă trebuie sa merg urgent la baie..in alte zile sunt constipat..maini amortite dimineata , crampe foarte des , palpitatii , insuficienta respiratorie , stari de greata , fiind fumator obosesc destul de repede . Din cauza stresului zilnic simt in corp o adrenalina continua care imi face pulsul sa creasca . Am avut o perioada in care luasem in greutate si parca lipsea si stresul . Avand 72kg , dupa 2 luni am ajuns sub 60 kg. Va rog spuneti-mi ce tratament mi-ar fii de ajutor . Multumesc !

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi si capsulele Magneziu+B6, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-2 luni. Se poate asocia si capsulele B complex, cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Multa sanatate!
RazvanM
7 Septembrie 2021

Buna ziua! De cateva nopti nu ma pot odihni si daca ma culc mai devreme tot obosita ma trezesc si ma sufoc nu pot respira si stare de neliniste.Ce imi recomandati ?

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Distonoplant 3x1 pe zi timp de 3 luni. Zi frumoasa!
Dragan Adriana
7 Septembrie 2021

Bună ziua! De câteva zile inspir des și adânc. Pot lua Distonoplant?

Raspuns Fares: Buna ziua. Da, puteti administra Distonoplant 3x1 pe zi, cura se poate tine 3-6 luni. Multa sanatate!
Delia
6 Septembrie 2021

Buna ziua, sufar de anxietate si am tot felul de stari....ameteli,greata, dureri de spate, tremur, nu am putere in corp, am renuntat acum 6 luni la pastilele prescrise de psihiatru. M-am simtit bine o perioada dar din pacate au revenit starile.Ce imi puteti recomanda va rog ca tratament naturist deoarece nu mai vreau sa iau chimicale, va multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam Distonoplant capsule 3x1 pe zi timp de 2 luni. Multa sanatate!
Anca
2 Septembrie 2021

Buna ziua am un baiat are 17 ani are depresie si nu suporta caldura.vara nu poate iesi afara sta in camera cu aer conditionat.

Viorica
21 August 2021

Buna ziua mă numesc Mariana am 46 de an si de vro 6,7 ani ma lupt cu oboseala cronica a mfacut tot felu de analize mai nimi am si dureri de oase muschi lipsa de enejie nu dorm bine nupra am duna dispozite mai rot timpu trag de mine si stări de rau ne justificate vă rog datim un remediu si sint operata histerectomie totală de 4 luni și am si bufeuri

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 3-6 saptamani si capsulele Zinc+Vitamina D3, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 1 luna. Se pot asocia capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi si ceaiul Menopauza, 3 cani pe zi. Seara inainte de culcare se poate administra capsulele Melatonina vegetala, cate 1 capsula cu 15 minute inainte de culcare. Multa sanatate!
Bolmadir
9 August 2021

Bună seara! Și eu am simptomele distoniei neurovegetative și anume: nod in gât, insomnii, tiuit in ureche, furnicături în mâini, amorțesc mâinile, palpitații, o stare de panica,lipsa de aer și altele

Liliana Spatariuc
8 August 2021

Bună ziua. Am o problemă de foarte câțiva ani buni.
Emoții, stres, oboseala, dureri de cap pentru 2-3 săptămâni, trec pentru 2 luni maxim și apar. Amețeli și multe altele. Momente de panică, gen dacă știu ca trebuie sa merg undeva în colectiv, sau sa dau examen ceva, sunt acaparat de toate stările, ma pierd, tremur la propriu. Ce îmi recomandați să fac. Menționez ca iau și tratament pentru gastrită și helicobacter. Vă mulțumesc ??

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Distonoplant 3x1 pe zi impreuna cu ceaiul Distonoplant timp de 3 luni. Multa sanatate!
Fratilescu Andreea Georgiana
25 Iulie 2021

Buna seara! Ma numesc Adrian și de 10 ani ma chinui cu stări extrem de nasoale.Capul ma doare îngrozitor de dimineata pana seara, amețeli, anxietate maxima toata ziua, atacuri de panica, sensibilitate la zgomote, niste stări ff ciudate la nivelul gâtului și la maxilar, sufocare, am mâinile amortite tot timpul, slăbiciune musculară, etc. Am fost diagnosticat cu tiroidita autoimună Hashimoto, tulburări de anxietate generalizată, hernie cervicala, esofagita de reflux, hernie hiatală. Am urmat diferite scheme de tratament in acești 10 ani și degeaba. Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa mai încerc. Acum ca tratament iau eutyrox de 50, Nexium și la restul tratamentelor pentru anxietate și atacuri de panica am renunțat… Nu ameliorat deloc simptomele. Va multumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam ca tratament adjuvant capsulele Confort emotional, capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, din fiecare, capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi, 2 luni cu o luna pauza, ulei de Catina, galbenele si sunatoare, cate 20 de picaturi, cu 20 minute inante de masa, de 3 ori pe zi, 2-3 luni si capsulele Algoplant, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 4 saptamani cu 2 saptamani pauza. Se pot asocia si cure cu capsulele Magneziu cu B6 si capsulele B complex, cate 1 luna cu fiecare alternativ. Multa sanatate!
Adi
23 Iulie 2021

Buna ziua . De 12 ani ma confrunt cu probleme psihice . La fiecare emoție puternica pe care o am pastile nu își mai fac efectul și trebuie mărite sau schimbate . Acum am și o stare de leșin când corpul emana caldura și tot corpul ma înțeapă de parca as avea ace in mine . Am și o stare de disconfort la vezica urinară cred , o ușoară usturime care după urinat dispare . As dori sa iau un ceai pentru ca pastilele nu le mai suport . Ce îmi recomandați ?

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Confort emotional sau/si capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi din fiecare, 2-3 luni cu pauza de o luna.Se poate asocia si ceaiul Diurosept, 3-5 cani de ceai pe zi 3-6 saptamani si capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 2 saptamani.Dupa o pauza de 2 saptamani cura cu Biomicin urinar se poate repeta daca este necesar. Zi frumoasa!
Elena Eftimie
12 Iulie 2021

Bună ziua de câteva luni am stări de amețeală și tremur. Parca nu ma pot concentra și ma simt tot timpul slăbită fără pofta de mâncare. Am fost la orl și mi-au spus ca am urechile înfundate din sinusuri mi-a dat tratament. Am fost la neurolog și mi-a spus ca am spasmofilie dar nu mi-au dat nici un tratament. Am făcut analize și mi-au ieșit bune. Dar eu am în continuare amețeli și o stare de frica, cred ca am și atacuri de panica. O părere

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, comprimatele Vitaminizant cu macese, cate 1 comprimat de 3-6 ori pe zi si ceaiul Circulatie cerebrala, 3 cani pe zi, 1-2 luni.Se pot asocia capsulele B complex si capsulele Magneziu+B6,,cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Zi frumoasa!
Elena
29 Iunie 2021

Buna ziua. In urma cu o luna am fost diagnosticat cu distonie neurovegetativa , după ce am fost la oftalmologie, ORL, cardiologie, RMN cerebral cu substanța, analize de sânge inclusiv cele de vitamine. Am urmat cu neuromultivit, controloc și Magnerot. Simptomele s-au mai ameliorat dar totuși sunt existente , de intensitate scăzută. Ca și simptome ar fi durere de cap, stări de amețeala , amorțirea mâinilor și a picioarelor și senzația ca nu am aer.

Raspuns Fares: Si eu am aceleasi stari si nu stiu ce sa mai fac. Vrei sa vorbim pe whatsapp despre asta? Da mi mesaj 0754400017.
Razvan
28 Iunie 2021

Buna ziua, de aproape 2 ani ma confrunt cu distonie neorovegetativa asta după nenumărate analize , RMN URI,ORL,și multe consultații după o supradoza de metroclopramid eu fiind alergică și neestiind acest lucru.Ultimul tratament A fost cu arketis, rivotril și supradin .Multe dintre simptome au dispărut Însă a rămas starea de amețeala,nervozitate, uneori nod in gât,lipsa de concentrare urmată de stări de panica.dacă ma puteti ajuta va rog cu un răspuns, contează foarte mult pentru mine . Va mulțumesc din suflet, multă sănătate!

Raspuns Fares: Bună Mihaela,cât timp ai luat rivotril și cum ai scăpat de el?
Mihaela Tigau
19 Iunie 2021

Buna ziua..De ceva timp am niste stari de nelinite nervozitate o senzatie de durere cand pe frunte cand in ceafa cand urechile ma enervez repede somnul e cam deficitar ,nu pot sa ma odihnesc un vajait in urechea stanga nu tot timpul..imi puteti spune ceva

Raspuns Fares: Buna ziua.Va recomandam capsulele Distonoplant si capsulele Ginkgo biloba forte, cate 1 capsula de 3 ori pe zi din fiecare, 2-3 luni. Se pot asocia si capsulele sau ceaiul ''Noapte buna'' seara sau inainte de culcare cu 15 minute.
Arefte Ionel
15 Iunie 2021

Buna seara .. De aproape un an ma cobfrubt cu dureri in piept , dificultăți de respirație, sensibilitate din orice , am fost la psihiatru mi a administrat antidepresive 6 luni și xanax .. după ce am terminat tratamentul după ceva timp am început sa am aceleași simptome și probleme cu stomacul, după ce mănânc am ma doare stomacul, bătăi ale inimii mai rapide . Ce îmi puteți recomanda, nu știu unde sa mai merg sau cum sa scap mi e frica sa lucrez , am scăzut în greutate. Oftez si casc foarte des , nu ma pot odihni.. va rog dacă îmi puteți ajuta cu o recomandarea ce ar putea fii. Multumesc frumos

Raspuns Fares: Eu am de 30 de ani dureri de cefa cap imi vjie ureche am decoforturinal si adominal
Pancu Ioana
12 Iunie 2021

Buna ziua de 2 ani ma confrunt cu niste stari foarte urate ameteli nu ma pot concentra simt ca nu am niciun pic de putere nici in maini nici in picioare stari de oboseala cronica nu mise oxigeneaza creierul am stari de lesin si un tremur care pleaca de la cervicala in jos pe toata maduva spinari imi tremura si capul cu tot cu corp,stiu ca am si spondiloza cervicala,ce as putea lua ,va multumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Biomobil 1, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, 3 luni, apoi capsulele Biomobil 2, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, 3 luni. Se poate asocia si ceaiul Articulatii sanatoase, 3 cani pe zi. Extern se poate aplica crema cu Ghiara diavolului si untul pamantului sau uleiul Fitodolor. Se pot asocia si capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Multa sanatate!
Dobre Mariana
9 Iunie 2021

Bună seara! De vreo 15 ani mă confrunt cu o durere care începe, de fiecare dată, de sub omoplatul stâng (nu este nici la mușchi, nici la oase), durere care migrează sus-jos un timp, trece pe partea cealaltă de coloană (pe dreapta), la fel se plimbă jos-sus un timp, după care se mută în față cam sub coastele din dreapta, apoi trece sub coastele din stânga. Iarăși se întoarce în spate sus-jos, dreapta-stânga. După vreo 2 săptămâni durerea încetează, fără niciun tratament. Am făcut câteva analize, au ieșit bune. Nu știu care este cauza durerii. Nu mi s-a pus niciun diagnostic. Niciun tratament pe care l-am încercat nu poate opri durerea. Rugămintea mea este să mă ajutați cu ce credeți că ar putea să-mi oprească această durere, atunci când se instalează. Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Algoplant, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 2 saptamani. Dupa o pauza cura se poate relua sau se poate relua la nevoie.Se poate asocia si ceai de roinita, scoarta de salcie si rozmarin, cate 3 cani de ceai pe zi, 2-3 luni. Multa sanatate!
Pricop Elena
9 Iunie 2021

Ptr stari de frica,atacuri de panica se pot da cate 2 capsule de 3 ori pe zi copil 17 ani .?!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Distonoplant sau/si capsulele Confort emotional, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 1-3 luni. Se asociaza si ulei esential de lavanda cate 3 picaturi la o lingurita de miere, de 3 ori pe zi, 3 saptamani cu o saptamana pauza. Se fac 2-3 cure consecutive. Se poate asocia si ceaiul Calmocard 3 cani pe zi, 3 luni. Multa sanatate!
Dana
4 Iunie 2021

Buna ziua ma ajută cineva.??? Adorm si ma trezesc maxim în 30 minunte cu o stare de rau 'panica imi amintesc mâinile si am transpirație abundente .Specific ca am si bufeuri Multumesc frumos!!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Confort emotional, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi si capsulele Menopauza, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 3 luni. Se asociaza si ulei esential de lavanda, cate 3 picaturi la o lingurita de miere, de 3 ori pe zi, 3 saptamani cu o saptamana pauza. Se fac 2-3 cure consecutive. Se poate asocia si ceaiul Calmocard, 3 cani pe zi, 3 luni. O zi frumoasa!
Andriescu liliana
28 Mai 2021

Buna seara. As dori o recomandare din partea dvs pentru reglarea poftei de mancare nejustificata, in conditii de agitatie, stres profesional. Observ o tentinta de a manca atunci cand apare un factor de stres, fie la locul de munca, fie pe plan personal. Multumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Silueta perfecta Controlul apetitului, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa, 1-3 luni. O zi frumoasa!
Ana-Maria M.
25 Mai 2021

Bună ziua. Sufăr de arteriopatie obliteranta si am dureri mari ale venelor dilatate, dar pe lângă această problemă, mai am dureri, înțepături in venele de la mâini și picioare, atunci când mă enervez, cand sunt stresată. Vorbesc cu cei din jur să nu mă mai supere, ca pentru mine orice supărare este o durere cumplită, dar parcă o fac special. Vă rog, sa-mi recomadati ce as putea să iau pentru stările de stres?! Pentru arteriopatie iau doar Thiossen. Vă mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Confort emotional, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, ceai Curatarea sangelui, 3 cani pe zi, 3 luni cu o luna pauza. Se poate asocia si ulei esential de lavanda, cate 3 picaturi de 3 ori pe zi, pe o bucatica de paine, 2 saptamani cu 2 saptamani pauza. O zi frumoasa!
Maria-Ana
23 Mai 2021

De vreo trei luni de zile ma doare capul zilnic.Nu prea am voie sa iau calmante, iau anticoagulant, în urma unei operații de schimbare de vâlvă mitrală. Pana atunci nu am avut niciodată fibrilație, decât extrasistole mai mult supraventriculare. Nu dorm de aproape doi ani, de când am fost operată decât 3 ore pe noapte cel mult 4. Iau bromazepam dar nu mă ajută cu somnul. Dar ce să fac cu capul? Cum mă puteți ajuta?

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Algoplant, cate 1-2 capsule pe zi, timp de 2-4 saptamani pentru eliminarea disconfortului persistent la nivelul capului sau la nevoie. Cura se poate repeta la nevoie, după o pauză de 2 – 4 săptămâni. Pentru somn se pot asocia la tratamentul pe care il urmati si capsulele Noapte buna, cate 1 capsula pe zi, seara inainte de culcare cu 15 minute. O zi frumoasa!
Dulcă Maria
18 Mai 2021

Buna ziua Ma confrunt cu câteva probleme de 2 ani si anume tahicardie, stări de neliniște ,nod in gat, probleme digestive, mâncărimi la nivelul pielii,stări de oboseala,dureri musculare

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Calmocard si Distonoplant, cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi, ceai Digestiv, 3 cani pe zi, 2-3 luni. Este indicat sa faceti si analizele necesare pentru stabilirea unui diagnostic conform caruia se mai pot face si alte indicatii terapeutice. O zi frumoasa!
Laurentiu
9 Mai 2021

Buna ziua. M am regasit in totalitate in descriere. In fiecare zi mai ales la trezire, am palputatii si tahicardie iar tranzitul e cu disconfort si tremurat si tahicardie. De multe ori si senzatia de lesin. Plus greata la otice, spasme intestinale, tremurat constant al corpului si senzatia fe slabiciune. Cand nu sunt asa, ma simt agitata, nu mi ajunge aerul, repir repede. Ce mi recomandati?

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Calmocard si Distonoplant, cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi, ceai Digestiv, 3 cani pe zi, 2-3 luni. Este indicat sa faceti si analizele necesare pentru stabilirea unui diagnostic conform caruia se mai pot face si alte indicatii terapeutice. Se poate face si o cura cu capsulele Magneziu+B6, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1 luna. O zi frumoasa!
Georgiana
7 Mai 2021

Bună ziua, aș dori un tratament pt nenervi și stres dureri de cap și piept la ori ce scânteie ma enervez, mulțumesc frumos

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Antistres sau/si Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, din fiecare, 3 luni. Se poate asocia si ceaiul Calmocard, 3 cani pe zi, 3 luni. Pentru dureri de cap va recomandam capsulele Algoplant, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 2-4 saptamani sau la nevoie. O zi frumoasa!
Alin Mirică
5 Mai 2021

Buna ziua,ma trezesc in fiecare dimineata cu gust amar și vomit un lichid galben și mă confrunt cu oboseala cronică, sint foarte obosită după serviciu,mi se închid ochii dar nu pot sa adorm.Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa iau.

Raspuns Fares: Buna ziua! Este important sa faceti un consult pentru a avea un diagnostic. Este posibil sa aveti litiaza biliara, iar in acest caz puteti adminstra ceaiul G pentru fiere si rinichi, 3 cani pe zi, 3 luni cu o luna pauza si solutia Farebil, cate 4 picaturi de 3-4 ori pe zi sau capsulele Farebil, cate 1 capsula de 4 ori pe zi, 2 saptamani pe luna, 3-4 luni. O zi frumoasa!
Zaharia Nicoleta
29 Aprilie 2021

Bună ziua. Mama se confrunta cu dureri de cap înfiorătoare, care nu au o cauza anume. Sunt destul de frecvente, cel puțin o data pe luna, dar de intensitate maxima. Po dura și 48 h. De obicei face injecții cu Toradol și Algifen, dar nu cedează întotdeauna. Are și atacuri de panica, insomnii și stări accentuate de nervozitate. Am făcut numeroase investigații și diagnosticul a fost întotdeauna cefalee. Ca și tratament I s-a prescris acid folic, 1 cps zilnic, picături Laroxyl în fiecare seara și Xanax. Dar cred ca nimic din toate acestea nu funcționează. Tratamentul asta îl urmează de 3 ani, dar durerile și atacurile de panica apar în continuare, ca și insomnia. Nu poate adormi nicicum înainte de ora 2 noaptea. Îmi puteți recomanda va rog o schema de tratament? Va mulțumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Algoplant, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 2-4 saptamani. Cura se poate relua dupa o pauza de 2 saptamani. Se asociaza capsulele Circulatie cerebrala si memorie si capsulele Confort emotional, cate 1 capsula de 3 ori pe zi din fiecare, cu 30 minute inainte de masa, 1-3 luni. Se poate asocia si ceaiul Distonoplant, 3 cani pe zi si capsulele Noapte buna, cate 1 capsula cu 15 minute inainte de culcare. O zi frumoasa!
Petrea Livia
27 Aprilie 2021

Buna ziua doamna doctor eu ma confrunt cu anxietatea de 10 ani de cand a murit mama mea la inceput am luat antidepresive dar tot nu ma ajutat dupa am renuntat la ele de vreo 4 ani nu mai iau am facut si psihoterapie ma ajutat putin nu mai am bataile inimi asa tare dar in schimb am zi de zi stari de rau deja mam saturat de ele iau vagostabil si distonoplant dar imi trece pe moment si dupa iar ma iau tremur toata ametesc ma inteapa inima imi este foarte rau oare ce as putea lua multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua! Capsulele Distonoplant se pot administra cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, ceaiul Calmocard 3 cani pe zi si capsulele Magneziu+B6 cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-2 luni. Se pot asocia si capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-3 luni. O zi frumoasa!
Robu Dana Mihaela
22 Aprilie 2021

Buna eu am pasmofilie cu atac de panica as dori să știu ce fel de tratament sa iau distonoplant am luat chiar azi Va mulțumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua! Se pot administra capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-2 luni. Se pot asocia capsulele Magneziu+B6, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-2 luni cu o luna pauza si capsulele Calciu+Vitamina D3, cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi, 1-2 luni. O zi frumoasa!
Miha
12 Aprilie 2021

Bună seara! De cca 3 luni am niște amețeli aproape tot timpul...o stare de plutire și presiune craniana. Am făcut toate analizele-sunt bune, am făcut control la inima(ekg, Evo, holter) - nici o problema, am fost la oral-nimic, am făcut rmn cerebral-medicul neurolog mi_a spus ca dpv neurologic nu am nimic. Mi-a prescris pt 3 luni tanakan și betaserc...imi e mai bine, dat eu tot am momente de amețeală. Am fost la psihiatru și m-a diagnosticat cu anxietate și sa iau 6 luni libretto și stimuloton. Am citit prospectul pt stimuloton și nu sunt convinsa ca vreau sa iau acest medicament. Nu am stari de panica sau altceva grav, doar aceasta amețeală. Puteți va rog sa îmi recomandați ceva sa scap de aceasta problema? Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna dimineata! Va recomandam ceaiul Circulatie cerebrala, 3-4 cani de ceai pe zi, 1-3 luni. Se pot asocia si capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-3 luni. O zi frumoasa!
Daniela
10 Aprilie 2021

Buna ziua! In urma Covid am rămas cu niște stări foarte urate și se reflecta asupra inimii in mare parte. Am fost prin medici, analize bune, iar la inima am un mic prolaps de valva mitrală+tricuspida cu regurgitare, grad 1. Mi s a zis ca nu este nimic grav dar din momentul ce am aflat diagnosticul stau numai cu teama ca as păți ceva. Merg și la psiholog pt atacuri de panica, ma ajuta într-un fel. Am tahicardie cu extrasistole destul de frecvente și de aici mi se trag toate. Încă ceva, am remarcat mai mult după masa apar sau la efort accentuat, emoție.. Momentan iau Vagostabyl și Mg, omega 3. Ce as putea lua pentru aceste dereglări de ritm cardiac? Mulțumesc frumos!

Raspuns Fares: Buna dimineata! Va recomandam capsulele Calmocard, cate 1 capsula de 3 ori pe zi sau/si ceaiul Calmocard, 3 cani pe zi, 3 luni cu o luna pauza. Se pot asocia pentru consolidarea imunitatii si capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 3-6 saptamani. Pentru starile de anxietate se pot administra capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-2 luni. O zi frumoasa!
Munteanu Cristina
10 Aprilie 2021

Buna ziua!
Am fost cu inima in fibrilație de 2 ori și acum fac investigații sa vad daca ajung la ablație.
Că și medicamente iau Concor 2,5

mg,, Arterin, Omega 3, Noliprel .
Cordarone , De o perioada de timp mă trezesc noaptea , am dureri de cap, trenuri stomac, stare de agitație,nu mai pot dormi de la ora 03.00, constipație, dureri de stomac. Vă rog să mă ajutați daca pot lua ceva din aceste produse.
Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Calmocard, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 3 luni, capsulele Stomac sanatos, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa, 1-3 luni si ceaiul Gastric, 3 cani pe zi, cu 30 minute inainte de masa. Seara se pot administra capsulele Noapte buna, cate 1 capsula cu 15 minute inainte de culcare. O zi frumoasa!
Vasile
4 Aprilie 2021

Bună seara! Pentru tulburari anxioase, dureri de cap și insomnii, ce îmi puteți recomanda? Mentinez că iau tratament bromazepam, dar starile tot îmi revin. ???

Raspuns Fares: Buna dimineata! Pentru anxietate va recomandam capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 1-2 luni, pentru insomnie capsulele Noapte buna, cate 1 capsula cu 15 minute inainte de culcare si pentru durerile de cap capsulele Algoplant, cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi, 2-4 saptamani sau doar la nevoie. O zi frumoasa!
Elena
2 Aprilie 2021

Buna ziua. Daca am pulsul si tensiunea scazute, pot lua Distonoplant ?

Raspuns Fares: Buna dimineata! Se poate administra si in acest caz. O zi frumoasa!
Angela
29 Martie 2021

Va rog sa mi spuneti ce fel de ceai pot lua pt stari de anxietate si lipsa somnului. De doua saptamani simt ca nu am aer si ca trebuie sa casc fortat sau sa inspir profund. Si noaptea nu pot dormii din cauza acestiu fapt. Problema este mai veche si revine de cate ori sunt stresata. Multumesc!

Raspuns Fares: Eu am mers la psihiatru pentru exact aceleași simptome ce le ai tu,am luat și distonoplant și încă un medicament ce se eliberează cu reteta.
Ion Aurelia
24 Martie 2021

Bună seara, după 3 săptămâni după infectarea cu Covid , nu pot dormi toată noaptea, mă trezesc de 2-3 ori , ce pot lua de la dumneavoastră?

Raspuns Fares: Buna ziua! Se pot administra capsulele Noapte buna, cate 1 capsula cu 15 minute inainte de culcare. O zi frumoasa!
Rusu Cristina
18 Martie 2021

Buna seara!
De ceva timp, aproape in fiecare zi am dureri de cap care cedează cu orice antiinflamator și stări de voma/greață după orice masa(ușoară in general)
Ce îmi recomandați?
Seara buna!

Raspuns Fares: Buna ziua! Se pot administa capsulele Algoplant, cate 1-2 capsule pe zi, 2-4 saptamani si ceaiul Vezica biliara, 3 cani pe zi, 1-3 luni. O zi frumoasa!
Stefan Ioana
15 Martie 2021

Bună ziua! Pentru acufene va rog frumos să-mi dați un leac că am luat tot felul de pastile și nu dispar absolut deloc și simt că înnebunesc. Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Ginkgo biloba forte, cate 1 capsula de 3 ori pe zi si ceaiul Circulatie cerebrala, 3 cani pe zi, timp de 2-3 luni. Se pot asocia si alte remedii, in functie de ce patologii mai aveti si cauza determinanta. O zi frumoasa!
Dumitra Sava
14 Martie 2021

Bună seara, de ceva Timp am o respirație grea, adică respir și pe gura ca să simt ca respir pe saturate, iar când fac asta simt și o apăsare sau înțepături în zona inimii, am crezut ca e din cauza respirației dar defapt e invers, când începe sa ma înțepe în zona inimii începe și respirația grea, simt și o harcaiala câte o data când stau întinsă, în acele momente sunt ba agitata, ba nerăbdătoare, ba nervoasa câteodată, nustiu ce sa cred, din câte am citit poate fi vorba de atacuri de panica, în general disconfortul apare când am o emoție ceva, ma puteti ajuta?

Raspuns Fares: Bună ziua. La fel ca și dumneavoastră simt și eu. Ați rezolvat cu aceste capsule?
Casian Andreia
13 Martie 2021

Buna seara!
Anul trecut am mers la medic dupa o perioada cu stări urate (panica, durere in piept, tuse) ca in final sa iau equilibra, bromazepan, serlift. Am intrerupt tratamentul in luna Ianuarie ac. Simteam ca nu au niciun beneficiu din contra in mare parte a timpului am o stare de frica, imi simt mâinile amortite, furnicături in buze si limba! Mereu ma gândesc dacă am ceva!! Dacă pățesc ceva!! Mi-am făcut un set de analize ca sa ma liniștesc cumva - analizele au ieșit foarte bune! Va rog!!! Recomandați-mi o schema... nu stiu ce sa mai fac!! Nu mai vreau sa am aceste stări! ☹️

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam Distonoplant, cate 2 capsule de 3 ori pe zi si Distonoplant roll-on cu uleiuri esentiale, care se aplica pe tample si la baza nasului de 4-6 ori pe zi. O zi frumoasa!
Iuliana
9 Martie 2021

Buna ziua ! Va rog dacă ma poate ajuta cineva, eu de ceva timp visez urat si ma trezesc de 2-3 ori pe noapte, cu palpitatii, tensiune: 150/90- 90- 100 puls. Tensiunea mare se mentine si ziua, am ameteli, dureri se cap, incetosarea vederii, dureri in piept, lipsa poftei de mancare. Am fost la medicul cardiolog de mai multe ori, am tratament cu Concor ½ din 2,5mg si Magnerot . Am luat si Migrosun , Extraveral la nevoie seara, Bonium Maxx, Extravalerianic cardio, Vagostabyl. Nu știu ce se întâmpla cu mine, am fost la mai mulți medici : cardiolog, neurolog, interne, am facut analize, ecografie inima, EKG, ecograf abdominal, rezultatele sunt bune, mi au dat tratament dar nu mi se rezolva problemele de sanatate. Nu pot inghiti capsule doar tablete, asa am fost toata viata. Va rog din suflet, un sfat sau un remediu daca ma puteti ajuta…
Va multumesc!

Raspuns Fares: Anxietate și atacuri de panica.
Nu te monitoriza mereu!
Kzik
9 Martie 2021

Buna seara acum aproximativ in an am facut un avc minor am 28 ani ma'u operat si sunt intreg tot ..am fost diagnosticat cu distonie neurovegetativa anxietate si atac de panica ..doctori au spus ca nu stiu de ce am facut acest avc ...se poate de la afectiunea mea ? Un raspuns . Va multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Confort emotional sau/si capsulele Distonoplant, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, 3 luni. Se asociaza si ulei esential de lavanda cate 3 picaturi la o lingurita de miere, de 3 ori pe zi, 3 saptamani, cu o saptamana pauza. Se fac 2-3 cure consecutive. Se poate asocia si ceaiul Calmocard 3 cani pe zi, 3 luni. Multa sanatate!
Alex david
2 Martie 2021

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca este vreun tratament pentru disfagie. Tatal meu are AVC cronic iar acum abia daca inghite lichide.

Va multumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua. Nu avem remedii specifice pentru aceasta problema de sanatate. Multa sanatate!
Aurora
1 Martie 2021

Buna ziua ! Va rog dacă ma poate ajuta cineva ,eu de ceva timp visez foarte urat noaptea ma trezesc din somn și ma iau de toate lucrurile din casa de exemplu beculetul de la tv mi se pare ca îmi face rău , îmi trec numai gânduri proaste prin cap , am mâinile și picioarele foarte reci , sunt trist in ultima perioada fiindcă nu știu ce se întâmpla cu mine și am fost la foarte mulți medici din țara și nu mi au spus un răspuns concret ! Am respirația grea , rece și totodata simt amar pe gât , amorțeli la cap , furnicături de mâini , degete .. Dacă ști vreun remediu ceva ajutați-ma va rog cu un sfat !

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Magneziu+B6, capsulele B complex, capsulele Circulatie cerebrala si memorie, cate 1 capsula de 3 ori pe zi din fiecare, 2 luni. Se pot asocia si capsulele Crom, seleniu zinc, cate 1 capsula pe zi si capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Este important exercitiul fizic precum alergatul si sacroterapia, rugaciunea, tratamentul psihoterapeutic. Va dorim multa sanatate!
Videscu Dana Maria
23 Februarie 2021

Buna ziua,
Mi se rotește capul involuntar uneori spre stânga dreapta. Îmi puteți oferi o explicație, sau poate mai este cineva care a experimentat acest simptom?
Va mulțumesc.

Raspuns Fares: Trebuie sa faceti un RMN CERVICAL.SE poate sa aveti distinie cervicala.Nu este de glumit cu asa ceva.
And
14 Februarie 2021

Buna ziua
In tinerete am avut perioade de distonie neurovegetativa tratate la vremea respectiva alopat. Acum am 87 ani, sunt activ, lucrez mult pe PC si de o vreme au reaparut simptomele distoniei neurovegetative, mai toate, care se manifesta dupa ora 12 noaptea. As dori sa fac un tratament cu Distonoplant, insa sunt hipotensiv (115 la sistola)si am bradicardie (57 bpm). In aceste conditii, pot lua Distonoplant ?
Va multumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua! Se pot administra capsulele Distonoplant cate 1 capsula de 3 ori pe zi si puteti asocia si ceai de armurariu, 3 cani pe zi, 1-2 luni.
Sandulescu Constantin
30 Ianuarie 2021

Buna ziua .Spunetimi va rog ce as putea lua daca am simtome senzatia de arsuri la pept mini asa merg ca niște furnici pe cîteva clipe pe urma dispare ,neliniște, insomnii.Am luat distonoplant 60 pastile luam cîte 1 dimineata si una seara,dar nu am nici un rezultat.Va multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua! Va rugam sa ne ajutati cu un diagnostic pentru a va putea face recomandari adecvate. Pentru insomnii va recomandam capsulele Noapte buna, cate 1 capsula seara inainte de culcare.
Castravet Ecaterina
22 Ianuarie 2021

Buna ziua! Va rog, se poate asocia cu Urimil Forte (neuro) si cu Celadrin (pentru articulatii)? De asemenea, este vreo problema daca mai consum diferite ceaiuri din plante pe durata zilei (galbenele, musetel, ghimbir, salvie etc.)?
Exista, in general, contraindicatii pentru folosirea Distonoplant, in afara sensibilitatii la ingredientele sale?
Multumesc!

Raspuns Fares: Se poate asocia atat cu tratamentul mentionat cat si cu ceaiurile respective. Distonoplant nu se recomandă copiilor sub 16 ani (efectele asupra copiilor sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate iar pentru mamele care alăptează se pot face cure mai scurte, pot lua câte o capsulă de 2-3 ori pe zi timp de 2 săptămâni.
Lavande
14 Ianuarie 2021

Buna ziua! Mi s-a pus diagnosticul distonie neurovegetativa si iau Acutil, Stres clin, Migrosun, Equilibra. Nu ma mai doare capul in schimb ma doare in zona tamplei uneori si din cand in cand am usturimi deasupra capului siimi amortesc membrele. Asta se intampla cand sunt obosita si presata de timp. Pot lua si Distonoplant in combinatie cu aceste medicamente? Multumesc!

Raspuns Fares: Puteti sa luati si capsulele Distonoplant, in cure de 1-2 luni cu o luna pauza si ceaiul Distonoplant atat in pauza cat si in asociere cu capsulele, 1-3 luni. Sanatate!
Simona Popa
10 Ianuarie 2021

Buna ziua! Sunt operata de tiroida si iau Euthyrox, si pe langa mai iau calciu, magneziu, D3, B uri. De o luna iau si Dexocalm pt ca ma simt cam nervoasa din cauza job ului. Pot asocia Distonoplant cu Euthyrox si vitamine/minerale si chiar cu Dexocalm? Multumesc! La multi ani su multa sanatate tuturor!

Raspuns Fares: Buna ziua! Se pot asocia fara nicio problema. Va dorim multe sanatate!
Ivan Marilena
3 Ianuarie 2021

Buna ziua! Se poate asocia cu Vitamax si D3?

Raspuns Fares: Se poate asocia fara nicio problema. Multa sanatate!
Mariana
12 Decembrie 2020

Buna ziua ! Am tot felul de stări ..sunt la premenopauza ,i au anxiar dimineata si seara ...mi s a dat si cipralex ..pot lua si distonoplant ? E bun si pt dureri cap,ameteli

Raspuns Fares: Se pot administra capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-2 luni iar pentru dureri de cap se poate asocia si capsulele Algoplant, cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi, la nevoie. Se pot administra pentru aceasta perioada capsulele Menopauza sau/si ceaiul Menopauza. Multa sanatate!
Catalina
25 Noiembrie 2020

Buna seara cu magneziu b6 si calciu se poate lua?

Raspuns Fares: Se pot administra capsulele Magneziu+B6, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-2 luni, ceai de Coada calului si Urzica vie, 3 cani pe zi. Va dorim sanatate!
Valentina
6 Noiembrie 2020

Tratează și atacurile de panica

Iulia
2 Noiembrie 2020

Buna ziua și eu am aceste dintome dar nu știu sigur despre ce este vb pt nu am fost la medic niciodată ce ar trebuie sa fac la ce medic sa merg

Raspuns Fares: Se pot administra capsulele Distonoplant, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 2 luni, cu o luna pauza. Multa sanatate!
Varga Monica
31 Octombrie 2020

Buna ziua
Se poate lua si daca iau vitamina d 3?

Raspuns Fares: Da, se poate asocia. Multa sanatate!
georgeta serban
22 Octombrie 2020

Buna ! Distonoplant capsule se poate administra cu melatonina?

Raspuns Fares: Buna ziua! Se pot asocia, sigur ca da.
Parauan Florina
9 Septembrie 2020

Buna ziua ! Merge si distonoplant luat cu passiflora ?

Raspuns Fares: Buna ziua! Da, se poate face asocierea cu Passiflora. Multa sanatate!
Catalina
24 August 2020
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri