facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-08-10
Vizualizari: 868
Comentarii: 0
Digestie uşoară

Ceaiurile din plante medicinale însoţesc, în foarte multe cazuri, remediile naturale sau medicamentele de sinteză, recomandate într-o schemă de tratament.

Apa, îmbogăţită cu substanţele bioactive din plantele medicinale, devine, sub forma de ceai, un remediu natural care ajunge foarte repede în celulele corpului, hidratează organismul şi ajută în acelaşi timp la eliminarea deşeurilor metabolice.

Sunt foarte eficiente atât în tratamentul afecţiunilor acute cât şi a celor cronice.capsule

Ceaiul DIGESTIE UŞOARĂ de la Fares completează acţiunea capsulelor Digestie uşoară printr-o formulă diferită, dar care potenţează efectul acestora.

Găsim în reţeta ceaiului: fructe de fenicul, de anason, busuioc, frunze de rozmarin, mentă, rădăcină de lemn dulce, de cicoare şi frunze de senna.

Feniculul şi anasonul au un important efect carminativ, deci de eliminare a gazelor din intestin şi prin concentraţia crescută de uleiuri esenţiale pe care le conţin, au şi efect antiseptic şi antispastic.

De asemenea, menta şi busuiocul, foarte bogate în uleiuri esenţiale, potenţează efectul antiseptic al feniculului şi anasonului, stimulează digestia şi sunt tonice generale.

Rădăcina de lemn dulce are acţiune antiinflamatoare şi cicatrizantă asupra mucoasei gastrice, iar frunzele de senna şi rădăcina de cicoare stimulează uşor tranzitul intestinal, fiind de ajutor persoanelor cu tendinţă la constipaţie, digestie lentă, sau în caz de indigestie după mese copioase.

Pentru cei care au afecţiuni digestive cronice, ceaiul este indicat şi pentru a preveni  indigestia după un exces alimentar.

Ceaiul poate fi folosit la nevoie sau o perioadă mai lungă – câteva zile sau săptămâni – în funcţie de situaţie.

În cazurile care impun o acţiune mai puternică, se asociază administrării capsulelor Digestie Uşoară.

Se recomandă 2-3 căni pe zi sub formă de infuzie.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

 

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri