facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-04-18
Vizualizari: 593
Comentarii: 0
Digestie uşoară cu ajutorul plantelor medicinale

Sărbătorile aduc bucurie, unesc familiile şi prietenii, dar sunt frecvent însoţite de excese alimentare care îngreunează digestia şi aduc disconfort general.

Digestia este una din funcţiile cele mai importante din organism: datorită ei beneficiem de “combustibilul” necesar tuturor proceselor metabolice de care depind toate celelalte funcţii din corp.

Prin digestie înţelegem totalitatea transformărilor mecanice, fizice şi chimice pe care le suferă alimentele în diferite segmente ale tubului digestiv.Este un proces complex care se desfăşoară, începând din gură pe aproape întreg tubul digestiv.

În consecinţă, calitatea alimentelor şi calitatea digestiei determina bună funcţionare a tuturor aparatelor şi sistemelor din organism.

capsule

Este bine de ştiut că indigestia nu e cauzată exclusiv de mâncatul într-o cantitate mare ci şi de „amestecarea” alimentelor: bucăţele gătite, dulciurile şi peste toate acestea vin, bere, cafea, băuturi carbogazoase, plus fumatul la mulţi dintre noi.

Fără o neapărată legătură cu perioada sărbătorilor e de reţinut că o indigestie poate fi provocată şi de mâncatul foarte repede, „pe nemestecate” dar şi de ingestia de alimente fierbinţi sau foarte reci.

Dacă digestia este în impas cel mai probabil există un deficit enzimatic care poate să fie corectat printr-un aport de enzime vegetale şi plantele medicinale cu efect carminativ (elimină balonarea), coleretic (stimulator al secreţiei biliare), antispastic, stimulent al  secreţiilor digestive.

Capsulele DIGESTIE UŞOARĂ (coriandru,  dafin, obligeană, genţiană, ghimbir, extract de  papaya  şi de ananas,  muştar), reţeta complexă a echipei de cercetare Fares prin plantele medicinale din compoziţie asigură efectele necesare pentru o digestie normală.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri