facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-04-07
Vizualizari: 1186
Comentarii: 0
Digestie uşoară, capsule

Digestie uşoară, capsule este un produs inovator, un tratament natural ce conține enzime vegetale extrase din papaya şi ananas, similare cu compoziţia sucului digestiv secretat de organismul uman, alături de plante şi condimente tradiţional folosite pentru stimularea digestiei: coriandru, frunze de dafin, obligeană, gențiană, ghimbir, mustar. Acestea ajută descompunerea alimentelor în constituenţi de bază, care sunt apoi ușor absorbiţi în tractul digestiv, eliminând neplăcerile datorate unei digestii deficitare.
În urma testării la pacienţii cu tulburări digestive s-a arătat că produsul a dus la dispariţia simptomatologiei la 60% din pacienţi şi ameliorarea acuzelor la restul de 40%, fiind bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Fructul de papaya

Supranumit şi “fructul îngerilor” conţine o enzimă numită papaină care are puternice proprietăţi proteolitice (ajută la digestia proteinelor), având efecte asemănătoare pepsinei (enzima secretată la nivelul stomacului). Papaina stimulează şi secreţia biliară care contribuie la digestia lipidelor. Reglează activitatea secretorie a stomacului, vezicii biliare, ficatului și pancreasului. Cercetările au arătat că papaina digeră cele mai multe substraturi proteice, acţionând asupra mai multor tipuri de proteine decât proteazele pancreatice.

Ananasul

Conține și el o enzimă capabilă să degradeze proteinele – bromelaina. Studiile au arătat că efectul său în digestia cazeinei (proteină din lapte), la pH=3 este similar cu cel al pepsinei, iar la pH=6 este similar cu cel al tripsinei. Bromelaina are și efect antispastic (relaxant saupra muschilor netezi intestinali), ceea ce conduce la împiedicarea apariţiei tulburărilor motilităţii gastro-intestinale.

Ghimbirul

Cercetările efectuate asupra rizomilor de ghimbir au arătat că aceștia stimulează activitatea a 4 enzime digestive ale pancreasului: a lipazei, amilazei, tripsinei şi chimotripsinei şi măreşte motilitatea gastrointestinală, prin compuşii pe care îi conține (saponine, alcalozi) care acţionează prin activarea receptorilor situaţi direct pe celulele musculare netede sau celulele nervoase ale sistemului nervos intestinal.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri