×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Rostopasca

(Chelidonium majus)

Rostopasca este o plantă medicinală foarte cunoscută pentru tratarea afecţiunilor veziculei biliare şi ale ficatului, având acţiune de stimulare a secreţiei biliare şi de eliberare a acesteia în intestin, acţiune antispastică asupra tubului digestiv, cicatrizantă a rănilor şi a ulcerelor vechi, uşor diuretică, purgativă şi depurativă.

Rostopasca se mai numeşte şi Iarba rândunicii pentru că înfloreşte la venirea rândunicilor din ţările calde. Creşte în crăpăturile zidurilor, printre mărăcini, în grădini, conţine uleiuri esenţiale şi săruri şi este aspră şi amară la gust.

Este o plantă foarte eficientă în tratarea litiazei biliare, adică a pietrelor la vezicula biliară, a icterului, a  spasmelor gastrointestinale şi bronşice, a migrenelor de cauză biliară.

Rostopasca este un inamic al tuturor blocajelor, ameliorând astfel funcţia hepatică şi biliară dar şi a stărilor emoţionale, anxietatea, îngrijorarea pentru viitor fiind transformate într-o deschidere către o acceptare şi o înţelegere mai bună a acestuia.

Astfel, este dobândită mai multă energie, diminuîndu-se oboseala intelectuală şi surmenajul.

Găsim Rostopasca în capsulele Colesterol de la Fares, în ceaiul G pentru fiere şi rinichi Fares, reţeta farmacistului Andrei Farago şi în ceaiul pentru colesterol. Este foarte important că putem asocia capsulele şi ceaiurile într-o schemă de tratament, împreună având o acţiune complexă, substanţele active ajungând mai repede la celule si potenţându-şi efectul.

Ceaiurile prin efectul uşor diuretic ajută la eliminarea deşeurilor metabolice şi toxinelor din organism, ameliorând funcţionarea acestuia. Produsele naturale sunt uşor de administrat, nu au efecte secundare şi sunt foarte eficiente.

 

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.