facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Imunizarea de toamna a copiilor si adultilor incepe in luna septembrie si dureaza toata perioada sezonului rece, pana in primavara. Primele trei luni sunt cele de intarire a metabolismului bazal, iar celelalte trei au rol de mentinere a acestuia. Medicina naturala propune solutii sigure si lipsite de efecte secundare pe care omenirea le foloseste de sute de ani.

Pentru cresterea imunitatii, Fares a creat doua tipuri de comprimate: cele cu Vitamina C naturala si Echinaceea cu propolis si Vitamina C. Ele se pot utiliza in cure alternative sau simultane, neexistand riscul supradozarii. Vitamina C prezenta in ambele tipuri de comprimate este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti. Vitamina C luata in cantitati mari opreste din evolutie bolile inflamatorii.

Comprimatele Vitamina C realizate de Fares contin fructe de acerola, cunoscută și sub numele de vișină tropicală sau cireașă portoricană, au cel mai mare conținut de vitamina C. Comprimatele mai contin fructe de macese si cătină albă. Ele dau rezultate rapide în recuperarea după efort fizic şi intelectual, scad durata de convalescenţă după boală. Cresc rezistenţa organismului la infecţii şi împiedică degradarea celulelor prin efectul puternic antioxidant.

Comprimatele Vitamina C cresc capacitatea de apărare a organismului, sunt un tonic general, antianemic si antioxidant. Pentru imunizare pot fi luate cate una - doua comprimate masticabile de trei ori pe zi între mese, timp de 1-3 luni pe an.

Comprimatele Echinacea cu Propolis au proprietăţi imunostimulatoare, antivirale şi antibiotice, cresc rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută.

Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfecţios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de două ori mai eficient ca acidul acetilsalicilic), cicatrizant şi anestezic local.

Copii pot lua cate un comprimat de doua - trei ori pe zi, între mese. Adulţii pot folosi cate doua comprimate de trei – patru  ori pe zi, între mese. După administrare, timp de 30 minute nu se consumă alimente sau lichide. Durata curei este de doua pana la patru săptămâni. Ea se poate repeta după o pauză de o lună.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri