Vermicin alungă paraziții intestinali ai copiilor – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Vermicin alungă paraziții intestinali ai copiilor

Vara, în natură, la munte sau la mare, copii intră în contact cu paraziții intestinali, cel mai frecvent prin intermediul mâinilor nespălate. Acești paraziți provoacă o afecțiune larg răspândită în rândurile celor mici. Este vorba despre parazitoza intestinală. Aceasta este o afecțiune a aparatului digestiv, care dă naștere unor boli ca Giardioza, Ascaridioza, Oxiuroza, Tenia, Toxoplasmoza și altele.

Simptomele acestor boli sunt: lipsa poftei de mâncare, diareea, greața, durerile abdominale, anemia, somnul agitat, pruritul anal, scăderea în greutate, balonarea și uneori apariția viermilor în scaun.

Pentru tratarea pe cale naturală a parazitozelor putem folosi Siropul Vermicin. Prin ingredientele sale, acesta contribuie la purificarea tractului intestinal. Siropul conține miere de albine, extracte de  frunze de boldo, frunze de nuc, rădăcină de iarbă mare, fructe de coriandru, fructe de anason, antioxidant: vitamina C, tinctură de propolis. El are un efect antiparazitar, antibacterian, antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor).

Copiii între unu și cinci ani pot lua 1-3 lingurițe pe zi, după masă, cei între  6-12 ani, câte 4-6 lingurițe pe zi, după masă, iar cei de peste 12 ani și adulții, cate 3-4 linguri pe zi, după masă. Durata unei cure obișnuite este de 10 zile, urmată de o pauză de 7 zile. Cura se poate repeta de 3 ori consecutiv.

Respectarea măsurilor stricte de igienă corporală este foarte importantă în combaterea acestor probleme. Pentru că metoda de contaminare este contactul direct cu o persoană infestată cu aceste boli sau prin atingerea obiectelor folosite de o astfel de persoana, este indicată spălarea pe mâini cât mai des. De asemenea, toate fructele și legumele ce sunt consumate proaspete trebuie să fie spălate foarte bine.

La copiii de peste patru ani se poate administra și Ceaiul Vermicin, care are rolul de a contribui la funcţionarea normală a tractului intestinal. Acesta se prepara astfel: peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Se beau 3-4 căni pe zi înainte de masă. Durata unei cure obișnuite este de 3 săptămâni pe lună, 3 luni la rând.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.