facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

 

Am scris în articolele anterioare că imunitatea este un mecanism complex prin care organismul se apără de diverşi factori care produc tulburări şi îmbolnăviri.

Modul în care organismul reacţionează depinde de mai multe condiţii – starea de sănătate , vârsta, modul de viaţă, starea mediului în care trăim, prezenţa sau absenţa stresului, ş.a.

În acest articol mă voi referi la persoanele decadei a treia de vârstă.

Cei mai mulţi dintre aceşti pacienţi au afecţiuni cronice, iau zilnic multe medicamente, se află în apropierea momentului pensionării sau sunt pensionari.

Adaptarea la această etapă din viaţa lor este dificilă pentru mulţi dintre ei, constituie un stres major care le afectează starea fizică şi emoţională, calitatea vieţii, devin vulnerabili faţă de factorii patogeni şi faţă de orice schimbare.

Categoria celor cu boli severe, grave, care necesită tratamente de lungă durată, cu medicamente agresive, cu numeroase efecte secundare, este din ce în ce mai mare, iar reactivitatea imunitară a acestora este scăzută.

Medicamentele de sinteză aduc în organism substanţe chimice care trebuie procesate la nivelul unor organe cu o capacitate funcţională şi cu o forţ vitală diminuate.

Revenim la plante, care, aduc nu numai materia, substanţele active din fitocomplex în care îşi potenţează acţiunea vindecătoare, ci şi energia şi informaţia specifice.

Redresăm astfel şi stimulăm reactivitatea organismului într-un mod delicat, blând, ajutând şi la eliminarea deşeurilor metabolice şi toxinelor.

Produse Fares recomandate în aceste situaţii –

Ficat sănătos – capsule - Curăţarea ficatului – pulbere, Rumex carbo, pulbere din plante, carbonizată – ceaiuri  Hepatic, Curăţarea sângelui, curăţarea colonului, Fiere şi rinichi – asigură o îmbunătăţire semnificativă a funcţiei acestor organe, apoi, vitamine naturale – A, C, complex B, vitaminizant cu cătină şi măceşe – asigurând un suport în acest proces complex.

Capsulele Imunitate cu şapte ciuperci, Clorofila, Noni cu Echinacea, Imunitate cu Echinacea, Spirulină şi urzică, susţin efortul organismului spre însănătoşire sau fac mai uşor tolerabile tratamentele bolilor grave.

Iată o paletă foarte variată de produse Fares, din plante medicinale,

recunoscute prin consecvenţa in calitate şi cu eficienţă dovedită clinic.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri