facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Ulcerul este una din bolile omului modern. Un prim simptom al ulcerului este durerea stomacului asociată cu o stare generala de discomfort. Durerea de stomac, însoțită de arsuri, poate să apară și să dispară din senin. Uneori dispare când mănânci și apare din nou câteva ore mai târziu, cel mai adesea în timpul nopții. De asemenea, bolnavul se simte balonat, își pierde pofta de mâncare, are senzația de greață și de vomă. Ulcerul este adesea însoțit de oboseală și de senzația de slăbiciune. Netratat, în timp,  ulcerul se poate extinde și pot apărea noi simptome: vărsături  sau scaune cu sânge și scădere în greutate. Toate acestea sunt însoțite de arsuri ce nu dispar cu una cu două. Oricât de avansat ar fi ulcerul, el poate fi tratat pe cale naturală.

O schema de tratament verificata clinic este următoarea: în prima lună se administrează Ulei de catina cu galbenele si sunatoare, cate 25 de picaturi cu 30 de minute înaintea meselor principale, împreună cu o soluție de Propolis glicolic, cate 20 de picături luate pe paine. Dupa cele trei mese principale recomandăm administrarea de Ceai gastric, cât mai cald posibil.

În următoarele 4 – 6 săptămâni se continuă tratatmentul cu Capsulele Stomac sănătos, câte 2 capsule de 3 ori pe zi înaintea meselor și Ceai U, pentru stomac, rețeta Farago. În toată această perioadă este bine ca pacientul să evite alcoolul, fumatul, antiinflamatoarele și mâncărurile condimentate.

Uleiul de catină cu galbenele și sunătoare conține ulei din fructe de cătină, extracte uleioase de flori de gălbenele şi sunătoare. Este un excelent cicatrizant al mucoasei gastrice. În plus, el are un efect tonic general, antianemic, vitaminizant, imunostimulator, regenerator al pigmenților retinieni, antioxidant și antiinflamator.

Este recomandat în ulcerul gastric și duodenal, afecțiuni hepatice, rectocolită ulcero-hemoragică, anemii, astenie, afecţiuni oculare. Extern poate fi utilizat în tratamentul local al eczemelor, arsurilor, alergodermiilor, rănilor, rinite acute şi cronice (picurat în nas) și pentru fisuri anale.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri