facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Fiecare dintre noi a avut parte, cel putin o data, de asa numitele “arsuri la stomac”. Putin dintre noi stiu inca ca aceste “arsuri” reprezinta unul din semnele unei boli numite gastrita.  Este vorba de o afectiune de ordin inflamator a mucoasei gastrice. Ea este provocata de agenti patogeni, precum Helicobacter pylori, streptococul alfa-hemolitic, stafilococul, virusuri, fungi ("ciuperci"), de consumul frecvent de alcool sau cafea, de administrarea excesiva de aspirina, de substante toxice, radiatii sau de stres.

Nici copii nu sunt feriti de gastrita, la varste fragede, mai ales atunci cand parintii le administreaza frecvent anti-inflamatoare.

Trebuie sa stim ca gastrita poate fi tratata cu ajutorul plantelor. Spre exemplu Uleiul de catina cu galbenele si sunatoare este un produs natural cu actiune cicatrizanta asupra mucoaselor. De asemenea, este un excelent vitaminizant, imunostimulator, regenerator al pigmentilor retinieni, antioxidant si antiinflamator.

El poate fi folosit atat intern cat si extern, intre altele, pentru tratamentul local al eczemelor, arsurilor, alergiilor dermatologice, rănilor, rinite acute şi cronice (picurat în nas).

Pentru uz intern, copii intre 3 si 12 ani pot lua 5 picături, de 3 ori pe zi; copii peste 12 ani şi adulţi: 15-20 picături, de 3 ori pe zi. Produsul se ia inaintea meselor, pe paine, sau impreuna cu ceai. Pentru uz extern, se aplica local 5-10 picaturi pe zona afectată. Durata unei cure obişnuite este de 6-8 săptămâni.

Un al produs natural Fares ce combate cu succes gastrita este Ceiaul U, o mostenire a parintelui firmei noastre, farmacistul Andrei Farago. El contribuie la protecţia mucoasei gastrice, susţine buna funcţionare a aparatului digestiv, ajutând la eliminarea disconfortului gastric.

Ceaiul U este contine flori de gălbenele, mentă, flori de muşeţel, troscot, frunze de păpădie, coada şoricelului, fructe de fenicul, frunze de roiniţă. În compoziţia acestui ceai au fost alese plante cu proprietăţi cicatrizante, hemostatice, antiinflamatoare şi antimicrobiene. Pentru prepararea ceiului se folosesc 2 linguriţe de plante peste care se toarnă o cană cu apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Adultii pot bea  3-4 căni pe zi din acest ceai, cu o jumătate de oră înainte de masă, o perioada de pana la 8 saptamani. Acest ceai nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri