facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

 

 

 

Toamna este anotimpul in care ne pregătim pentru sezonul rece.

Vacanţa de vară se incheie şi începe un nou an şcolar.

Intrarea copiilor din nou în colectivitate, vremea schimbătoare, cu dimineţi reci şi temperaturi ridicate în cursul zilei, alternanţa de zile senine cu cele noroase şi ploi, trecerea de la programul de vacanţă la cel de şcoală sau serviciu, sensibilizează organismul şi îl fac vulnerabil la îmbolnăviri.

Un cuvânt înţelept spune să cauţi medicul înainte de a te îmbolnăvi.

Plantele medicinale sunt de folos atât pentru prevenţie cât şi pentru tratament când este cazul.

Eu recomand pacienţilor ca în funcţie de predispoziţiile lor patologice sau de afecţiunile mai frecvente să aibe acasă o trusă cu produse Fares.

Afecţiunile acute trebuie tratate cât mai repede din momentul instalării, aşa încât o trusă este necesară, ajutând la o scurtare a evoluţiei bolii şi însănătoşire.

Răcelile şi virozele respiratorii, indigestii sau diarei, acutizări ale gastritelor, ale reumatismelor, sunt des intâlnite în această perioadă.

E bine, deci, să aveţi în casă câteva ceaiuri, uleiuri esenţiale, capsule şi unguente.

Ceaiuri – Enterostop, ceai digestiv D41, care conţine muşeţel, coada şoricelului, fenicul şi anason, ceai digestiv contra colicilor, ceai pentru articulaţii sănătoase, ceaiuri din gama Hapciu. Pentru persoanele hipertensive ceai T pentru tensiune şi calmocard.

Capsule – Enterostop, Stomac sănătos, Articulaţii sănătoase, Hapciu, Plantusin.

Uleiuri esenţiale – Biosept plus care conţine cuişoare şi ti-tree, Eucalipt, Mentă, Lavandă.

Unguente – Farederm, un excelent cicatrizant, antiseptic, antiinflamator şi foarte bun în caz de eritem fesier la copii,  Biomobil, unguent cu Arnica, Tătăneasă cremă pentru entorse, dureri articulare sau musculare.

Pacienţii îşi alcătuiesc trusa în funcţie de problemele de sănătate pe care le au, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, cu produsele Fares enumerate şi completate, când este cazul, la recomandările medicului.

Posibilitatea de a avea la îndemână remedii atunci când ai nevoie conferă atât eficienţă tratamentului, cât şi siguranţa că poţi acţiona imediat, ameliorând starea şi evitând complicaţiile bolii.

 

Dr Luminiţa Sârcă

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri