facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Odata cu inceperea anului scolar apar si problemele de sanatate ale copiilor. Fiecare dintre acestia vine din familie cu zestrea lui imunitara, dar si cu virusuri, bacterii, microorganisme. Conditiile specifice ale toamnei cu diferentele mari de temperatura de la noapte la zi, ba chiar de la o zi la alta, excesele sale climatice, frig si umezeala, determina ca organismul fragil al copiilor sa aiba de suferit mult mai mult decat cel al unui adult. De aceea, cei mici au nevoie de o terapie naturala care sa le fortifice sistemul imunitar. Trei remedii naturale intalnite frecvent in zona tarii noastre ne pot fi de mare ajutor in apararea organismului copiilor. Este vorba despre cimbru, miere si usturoi.

Cimbrul este bogat în timol, un ulei esențial puternic antiseptic, antibacterian și antioxidant. Datorită proprietăților acestui ulei esențial, cimbrul poate fi utilizat în preventia racelilor, cea mai frecventa afectiune a toameni la copii. Ceaiul de cimbru se prepara astfel: la o cană de apă se adaugă o lingură de cimbru, se lasă la infuzat, iar după 10 minute se strecoară și poate fi consumat. Ceaiul poate fi consumat de catre copii de 2-3 ori pe zi.

Mierea este un important remediu natural pentru creșterea imunității, deoarece conține enzime, vitamine si minerale care ajuta organismul sa combata mai usor agresiunile din exterior. Mierea stimulează pofta de mâncare și facilitează digestia, îmbunătățește activitatea inimii, a ficatului, crește procentul de hemoglobină din sânge și are proprietăți antibacteriene. De asemenea, o cana de lapte cu cu miere administrata copilului seara, pe langa stimularea sistemului imunitar, ii asigura acestuia un somn linistit.

Usturoiul este bogat in vitamine si minerale, dar si in substante active cu rol analgezic, detoxifiant, antibacterian si antiinflamator, dar si substante reglatoare ale tensiunii arteriale si ale insulinei. Usturoiul omoara microbii, creste imunitatea si rezistenta organismului in fata infectiilor, scade inflamatiile si reduce durerile.

Usturoiul este prezent in capsulele Imunitate cu Echinaceea, produse de Fares. Copii cu varsta mai mare de sase ani pot lua o asemena capsula de trei ori pe zi in cure de maximum trei luni.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri