facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Trei din cele mai eficiente plante medicinale românești pentru scăderea colesterolului sunt: anghinarea, păpădia şi usturoiul. Găsiți aceste plante în capsulele Colesterol-M105, în ceaiul Colesterol-M103/M102 sau în ceaiul Colesterol (reţeta monahală)-M104.

Cercetările efectuate asupra efectelor anghinarei au demonstrat acţiunea regeneratoare hepatică, coleretic-colagogă (de stimulare a secreției și eliminării de bilă), hipocolesterolemiantă, hipolipemiantă (de reducere a valorilor grăsimilor din sânge) şi de stimulare a funcţiei antitoxice a ficatului.

Păpădia stimulează funcţia hepatică favorizând digestia grăsimilor şi reducerea colesterolului sanguin. Are de asemenea proprietăţi depurative, diuretice şi laxative realizând astfel eliminarea din organism a deşeurilor metabolice.

Usturoiul este cea mai studiată plantă pentru dislipidemie. Bulbul proaspăt dar și cel uscat este eficient  pentru scăderea colesterolului și a grăsimilor, pentru reducerea tensiunii arteriale și a riscului de ateroscleroză.

Creșterea valorilor colesterolului peste limitele normale reprezintă un factor de risc crescut în bolile cardio-vasculare.

Tratamentul hipercolesterolemiilor cu plante medicinale aduce numeroase beneficii, favorizează metabolizarea colesterolului la nivel hepatic, reduce biosinteza de colesterol în organism, scade absorbția grăsimilor la nivel intestinal, stimulează buna funcționare a ficatului și vezicii biliare favorizând digestia grăsimilor și a colesterolului,  fără a leza celula hepatică așa cum se întâmplă în tratamentul  clasic.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri