×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Trei plante care scad colesterolul

Trei din cele mai eficiente plante medicinale românești pentru scăderea colesterolului sunt: anghinarea, păpădia şi usturoiul. Găsiți aceste plante în capsulele Colesterol-M105, în ceaiul Colesterol-M103/M102 sau în ceaiul Colesterol (reţeta monahală)-M104.

Cercetările efectuate asupra efectelor anghinarei au demonstrat acţiunea regeneratoare hepatică, coleretic-colagogă (de stimulare a secreției și eliminării de bilă), hipocolesterolemiantă, hipolipemiantă (de reducere a valorilor grăsimilor din sânge) şi de stimulare a funcţiei antitoxice a ficatului.

Păpădia stimulează funcţia hepatică favorizând digestia grăsimilor şi reducerea colesterolului sanguin. Are de asemenea proprietăţi depurative, diuretice şi laxative realizând astfel eliminarea din organism a deşeurilor metabolice.

Usturoiul este cea mai studiată plantă pentru dislipidemie. Bulbul proaspăt dar și cel uscat este eficient  pentru scăderea colesterolului și a grăsimilor, pentru reducerea tensiunii arteriale și a riscului de ateroscleroză.

Creșterea valorilor colesterolului peste limitele normale reprezintă un factor de risc crescut în bolile cardio-vasculare.

Tratamentul hipercolesterolemiilor cu plante medicinale aduce numeroase beneficii, favorizează metabolizarea colesterolului la nivel hepatic, reduce biosinteza de colesterol în organism, scade absorbția grăsimilor la nivel intestinal, stimulează buna funcționare a ficatului și vezicii biliare favorizând digestia grăsimilor și a colesterolului,  fără a leza celula hepatică așa cum se întâmplă în tratamentul  clasic.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.