Tratamentul prostatei marite pe cale naturala – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratamentul prostatei marite pe cale naturala

Prostata este o glanda situata chiar sub vezica urinara, care inconjoara primii centimetri ai uretrei. Principala ei functie este aceea de a produce sperma. Problemele ce pot aparea la nivelul prostatei sunt cresterea in volum, inflamatia si cancerul de prostata.
In mod normal, dimensiunile prostatei sunt cele ale unei nuci. Prostata incepe sa se mareasca la majoritatea barbatilor in jurul varstei de 50 de ani. Forma neinflamata si necanceroasa a acestui proces, numita hipertrofie benigna, nu necesita tratament daca nu produce simptome. Daca prostata se mareste astfel incat sa preseze peretii uretrei, atunci se produce obstructia fluxului urinar, ceea ce duce la dorinta de a urina des, zi si noapte, in cantitati mici.
Pentru tratarea maririi in volum a prostatei exista remedii naturale. Unul dintre cele mai eficiente este cel produs de FARES Orastie sub numele de Capsule Prostata. Acestea contin extract de palmier de Florida, extract de Pygeum africanum, rădăcină de urzică, ghimpe si extract de roşii. Dintre plantele componenete, de exemplu, rădăcina de urzică este diuretică şi antiinflamatoare la nivelul prostatei. Studii clinice au dovedit eficacitatea sa în tratamentul maririi de volum a prostatei. S-a constatat că ajuta la eliminarea intregiii cantitati de urina din vezica, creşte volumul urinar si reduce numarul de urinari ziua si noaptea. Pe de alta parte roşiile conţin licopen, care are o functie antioxidantă si joacă un rol foarte important în prevenirea cancerului de prostată.
Aceste capsule se administreaza astfel: o capsula dimineata inainte de masa si doua seara, tot inainte de masa. Dacă simptomele sunt foarte neplăcute se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi. Durata unei cure este de 3-6 luni.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.