Tratamentul natural al amigdalitei la copii – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratamentul natural al amigdalitei la copii

Părinții pot constata singuri când copilul are amigdalită, dacă cele două amigdale au volum crescut, sunt roșii, sunt dureroase la palpare și pot prezenta, în funcție de stadiul amigdalitei, punguțe de puroi vizibile ca pete albe la suprafața amigdalelor. De asemenea, în amigdalita pultacee, copilul refuză mâncarea, din cauza dificultăților la înghițit provocate de amigdalele inflamate, și poate avea febră mare însoțită de stare de moleșeală.

Tratamentul natural al amigdalitei se poate face cu uleiul Biomicin, un atibiotic natural care conține două uleiuri esențiale: de ti-tree și de cuișoare. Cele două substanțe naturale au proprietăți antibacteriene, acoperind un spectru larg de germeni patogeni, și antiinflamatoare. De asemenea, uleiul Biomicin acționează și ca un excelent antiviviral, antifungic și antiparazitar.

Uleiul este utilizabil atât pentru uz intern cât și extern.

Pentru uz extern se pot face inhalații (se pun 5 picături de ulei într-un vas de 3 litri) sau  aromaterapie (2 – 3 picături în lampa de aromaterapie).

Pentru uz intern, copii intre 3 – 6 ani vor lua doua picături, de 3 ori pe zi, amestecată cu o lingură de miere sau sirop Plantusin. Copii între 7 – 14 ani vor lua câte 3 – 4 picături pe zi cu câte o lingură de miere.  Acest tratament se poate face timp de până la 15 zile.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.