Tratamentul fitoterapeutic cu preparatul „Imunitate cu echinacea” scurtează durata bolii – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratamentul fitoterapeutic cu preparatul „Imunitate cu echinacea” scurtează durata bolii

Odată cu venirea frigului cabinetele medicilor de familie au fost asaltate de pacienţi cu afecţiuni respiratorii, iar formele de manifestare şi evoluţia au fost parcă mai severe decat în alţi ani.

Având în vedere ca tratamentul clasic alopat este bazat de multe ori pe antibiotice prescrise nejustificat şi pe tratamente simptomatice, toate cu binecunoscute efecte secundare, tot mai mulţi medici încep să cunoască şi să recomande produse din plante medicinale.

Considăm util să vă prezentăm, din experienţa acestora, rezultatele obţinute în tratamentul infecţiilor acute de căi respiratorii superioare cu preparatul  “Imunitate cu echinacea”, care are în compoziţia sa astragalus, ghiara mâţei, andrographis, echinaceea şi usturoi , plante cu puternice acţiuni imunostimulente, antibacteriene şi antivirale.

S-a urmărit evoluţia a 35 de pacienţi cu viroză respiratorie, rinofaringită, bronşită, pneumonie interstiţiala, la care s-au administrat capsule “Imunitate cu Echinacea”, în doză de 3×2 capsule/zi, asociat în unele cazuri cu Extract uscat de iederă,  Vitamina C 1000mg/zi sau antitermice la nevoie.

După 14 zile de tratament s-a putut concluziona că vindecarea sau ameliorarea stării generale s-a obţinut într-un interval de timp mai scurt la pacienţii cu tratament fitoterapic în comparaţie cu cei trataţi alopat, în medie cu 2 până la 5 zile. Cele mai bune rezultate s-au obţinut în cazul virozelor respiratorii, chiar dacă erau complicate cu pneumonii interstitiale. O evoluţie mai lentă şi necesitatea asocierii de tratament antibiotic s-a înregistrat la pacienţii vârstnici cu boli cronice asociate, dar tratamentul fitoterapic a scurtat durata de vindecare şi a fost foarte bine tolerat.

Astfel, tratamentul cu preparatul “Imunitate cu echinacea” s-a dovedit a fi o alternativă eficientă şi lipsită de efecte secundare în tratamentul infecţiilor virale acute sezoniere şi un ajutor de nădejde în infecţiile bacteriene, prin scurtarea duratei de evoluţie a bolii şi prin reducerea cu 50% a episoadelor de reîmbolnăvire.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.