×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratamentul cu plante medicinale în răceală şi gripă

Suntem la mijloc de toamnă, răcelile sunt tot mai frecvente, ne doare capul, ne curge nasul, tuşim.

Răceala este o inflamaţie acută a căilor respiratorii superioare de cauză virală in peste 80% din cazuri.

Tratamentul corect, de prima intenţie, trebuie făcut cu produse naturale, fără efecte secundare care acţionează eficient asupra acestei patologii de etiologie virală. Practic ele vindecă prin activarea mecanismelor fiziologice ale corpului şi nu prin inhibarea lor.

Pentru tratarea răcelii şi gripei echipa de cercetare  a companiei noastre cu o tradiţie de peste 80 de ani în remedii naturale din plante medicinale a creat produse 100% naturale, care asigură atât  tratamentul antiinfecţios, antiinflamator, cât şi  cel simptomatic – antifebril, antialgic, decongestiv, antitusiv. Produsele se găsesc condiţionate sub formă de capsule, comprimate masticabile, ceaiuri, sirop, solutie pentru inhalaţie şi pentru frecţie.

            Recomand iniţierea tratamentului cu unul din cele  3 tipuri de produse: ceai, capsule sau tinctură cu efect ANTIINFLAMATOR care acţionează  asupra primelor modificari care apar la nivelul mucoaselor datorită invaziei microbiene  şi ANTIIFECŢIOS care actionează asupra agenţilor cauzatori (bacterii, virusuri). La acestea se adaugă  efectul  imunostimulent care activează mecanismele naturale de apărare ale organismului, acţionând asupra terenului – factorul intern. Astfel prin  folosirea unuia din aceste produse  întărim reacţia de aparare a organismului şi  neutralizam atat agentul cauzator cat şi prima reacţie a organismului (inflamaţia) care generează ulterior simptomele specifice.

Capsulele HAPCIU conţin salcie, creţuşcă, şovarv, extract scoarţă salcie, extract astragalus, usturoi, administrare în doză de 1-2 de 3 ori pe zi în funcţie de severitatea răcelii. Recomand administrarea lor cu ceaiul Hapciu care pe langă hidratarea atat de necesară in aceste afecţiuni, potenţează efectul capsulelor datorită compoziţiei complexe (creţuşcă, şovarv, plămanarică, cimbru, anason, frunze de măslin, frunze eucalipt).

Tinctură  HAPCIU (creţuşcă, şovarv, cimbru, plamanarică, fructe de coacăz, ghimbir, ulei esenţial de ti-tree) este uşor de administrat, se pun 30-40 de picături la o cană de ceai. Pentru un efect forte, recomand administrarea celor  3 produse simultan.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.