Tratament natural pentru hipertensiune – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratament natural pentru hipertensiune

Dacă tinerii au în familie părinți, bunici, frați care suferă de hipertensiune arterială atunci ar trebui să își verifice tensiunea din vreme, încă din jurul vârstei de 18 ani, pentru a depista rapid problemă.

Hipertensiunea arterială este cel mai răspândit factor de risc cardiovascular. La toate categoriile de vârstă, hipertensiunea este frecvent nedepistată, subtratată și are complicații cardiovasculare severe.

Potrivit unor studii recente, în Statele Unite un tanar adult din cinci suferă de hipertensiune și doar o treime dintre aceștia sunt conștienti de această problemă de sănătate. La nivelul României, numărul adulților tineri afectați de HTA nu este identificat, însă la nivelul întregii populații procentul este de 40%.

Un produs natural care tratează stadiile incipiente ale bolii este realizat la Fares Orăștie: Capsulele Tensiune. La acestea se poate asocial Ceaiul T, o reteta a farmacistului Andrei Farago, realizata în perioada interbelică.

Ceaiul T conține tarhon, troscot, sunătoare si frunze de roiniţă. Ceaiul reduce tensiunea şi încordarea psihică, prin acţiunea anxiolitică, antidepresivă, tonic nervos conferit de roiniţă şi sunătoare.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.