facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

 

 

Toamna este anotimpul când Natura moare, pregătindu-se să intre în iarnă.

Medicina chineză, cu o vechime de peste 5000 de ani, integrează omul şi schimbările din corpul său ciclicităţii anotimpurilor şi modificărilor induse de ele.

Reactivitatea şi funcţionarea optimă a organismului in acest anotimp se susţin printr-o respiraţie şi o curăţire foarte bune, deci plămân, intestin gros, nas şi piele- derm- sănătoase.

Apărarea imunitară este legată de aceste oegane.

Medicina chineză foloseşte şi azi, la fel ca în vechime, plantele ca remedii eficiente pentru regăsirea stării de sănătate.

România este o ţară cu o mare diversitate a florei spontane, iar culturile de plante medicinale se află în zone nepoluate şi riguros controlate din punct de vedere al solului şi concentraţiei de substanţe active.

Reamintesc că la Orăştie au fost făcute primele culturi de plante medicinale din ţară şi laboratoare de analize a acestora.

Faresul continuă aceată tradiţie a profesionalismului, exigenţei, rigurozităţii şi bucuriei de a aduce oamenilor suferinzi produse naturale care să-i însănătoşească.

Ceaiurile, uleiurile esenţiale, capsulele cu plante şi extracte din plante, siropurile, tincturile, administrate separat sau combinate grăbesc vindecarea afecţiunilor acute sau actizările unor afecţiuni cronice.

Trusa Hapciu – răceală şi gipă – Plantusin sirop şi comprimate, Plantusin forte sirop, uleiurile esenţiale Ti-Tree, Eucalipt, Pin, Mentă, Brad, Biosept plus sau Biosept forte, Biosept sirop, Pătlagină sau Ridiche neagră sirop, Muguri de pin sirop, o gamă largă de produse care permite individualizarea tratamentului în funcţie de vârstă, afecţiune şi severitatea ei.

Ceaiurile Hapciu, ceaiul P-pulmonar- reţetă a farmacistului Andrei Farago, Uşurarea respiraţiei,  Herba Dacica – bitter – inhalant Hapciu şi ceaiuri simple – soc, Cimbrişor, Gălbenele, Ciuboţica cucului, Echinacea, Eucalipt, Muguri de plop, de pin, Pătlagină, Plămânărică, Şovârv, Tei, şi.a.

Ceaiurile hidratează şi în acelaşi timp detoxifiază organismul, au acţiune calmantă .

Uleiurile esenţiale sunt antibiotice naturale şi antiinflamatoare, antivirale şi antifungice.

Prevenţia imbolnăvirii, ca şi continuarea tratamentului pentru afecţiunilor cronice pot fi făcute cu produse naturale de la Fares.

Plantele vă readuc bucuria fiecărei zile!

 

Dr Luminiţa Sârcă

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri