facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

Ştiaţi că marea majoritate a bolilor degenerative, au în comun o singură caracteristică: procesul de îmbătrânire? Pentru întârzierea procesului de îmbătrânire, o sănătate şi vitalitate mare la vârste înaintate, medicina anti-îmbătrânire recomandă suplimentele nutriţionale, doze crescute de antioxidanţi şi vitamine,  un program de exerciţii fizice zilnice şi o schimbare de atitudine asupra imbatrânirii.

Interesul către metode de stopare a îmbătrânirii creşte odată cu amplificarea toxicităţii în viaţa noastră.În cercetările realizate asupra proceselor de îmbătrânire se arată că exerciţiile fizice şi micile schimbări ale stilului de viaţă - stopează îmbătrânirea cu 10- 20 de ani, medicamentele Anti-Aging ne fac sa arătăm cu 10 pana la 20 de ani mai tineri,  regimul alimentar şi restricţiile calorice ne pot mări perioada tinereţii cu 35 până la 70 de ani.

Capsulele Antioxidant şi Antiaging aduc substanţe active din surse naturale, care combat oxidarea şi degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor şi a formării de radicali liberi. Ajuta la reducerea efectelor negative datorate expunerii la surse de radicali liberi: radiatiile ionizante (RUV, Rx), microundele, poluarea, fumul de ţigară, alcoolul în exces, stresul, aditivii alimentari chimici, uleiuri vegetale hidrogenate, alimentele prăjite. Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature.Se administreaza cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi. Durata curei: 1-3 luni.Se poate relua după o pauză de o luna.

Pe de altă parte trebuie să ştim că îmbătrânirea se datorează acumulării perma­nente a toxinelor in organism, acidifierii excesive a organismului, stresului oxidativ la nivel celular(leziuni ale ADN-ului, oxidări ale acizilor graşi polinesaturaţi din lipide -peroxidare lipidică şi oxidări ale aminoacizilor din proteine).

Pentru regenerarea celulară este necesar sa fie realizate periodic, cure de detoxifiere a organismului în special la schimbările de anotimp cum ar fi toamna şi primăvara, ajutând organismul să-şi reia echilibrul.Pentru a afla despre modul corect de realizare a unei detoxifieri complete vă recomand să citiţi articolul despre detoxifiere.

Alaturi de curele de detoxifiere, abordarea unui stil de viaţă sănătos care să cuprindă nutriţie naturală şi adecvată, un program de viaţă organizat, somn suficient şi la ore potrivite, igiena fizică, igiena mentală şi emoţională, mişcare, sport, o respiraţie corectă şi pe cât posibil realizarea de plimbări în natură, folosirea cosmeticelor naturale, sunt condiţii necesare pentru a ajuta organismul sa se cureţe de toxine şi să beneficieze de toţi factorii necesari, pentru a se regenera.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri