facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Producerea de colesterol, peste nevoile organismului, este asociată cu afecțiunile vasculare care pot pune în pericol viața. Colesterolul în exces se concentrează la nivelul ficatului, măduvei spinării, al creierului dar și la nivelul plăcii de aterom, conducând la ateroscleroză.

Pentru a ţine în frâu colesterolul, trebuie să evitam sau să consumam foarte rar ouă, unt, brânză grasă, smântână şi caşcaval. De asemenea, trebuie să excludem din alimentație margarina, mâncărurile prăjite, carnea grasă de porc, carnea tocată, frişca, prăjiturile cu cremă, organele, mezelurile  si conservele.

Toate aceste precauții trebuie însoțite de un tratament natural cu Tinctură și ceaiul Colesterol. Ceaiul are în compoziție frunze de ceai verde, ventrilică, păpădie, cicoare, frunze de rozmarin și frunze de anghinare. Studiile au arătat că ceaiul verde reduce considerabil “colesterolul rău”. Păpădia şi anghinarea scad biosinteza de colesterol şi alături de cicoare stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari şi protejează ficatul.

Tinctura colesterol se administrează în ceai, din care se beau 3 căni pe zi, timp de două luni.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri