facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

S-a demonstrat că administrarea constantă a frunzelor de măslin are efecte foarte bune de reducere a colesterolului “ rău”, și previne formarea plăcii de aterom pe pereții vaselor de sânge. Acest lucru duce la scăderea incidenței bolilor cardiovasculare ischemice și a infarctului de miocard.

Ca plantă medicinală, măslinul a fost apreciat înca din antichitate pentru proprietățile terapeutice deosebite datorate frunzelor, care au un gust amar, intens.

Babilonienii și egiptenii le-au folosit  pentru tratarea febrei și a malariei. Apoi, medicii Greciei Antice au consemnat în scrierile lor utilizarea frunzelor de măslin pentru tratarea bolilor digestive, în special a infecțiilor digestive, utilizare preluată apoi și de către romani.

Însă primele studii științifice valoroase au fost făcute în Italia, unde, după 30 de ani de muncă, cercetătorii au reușit să identifice substanțe active prezente în frunzele de măslin și să pună în evidență valoarea extraordinară a acestora în tratarea bolilor de inimă și vasculare.

 

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri