facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

O boala necunoscuta cu 50 de ani in urma face ravagii in secolul 21 in randurile populatiei active. Stresul reprezintă sindromul pe care individul îl capata în urma agresiunilor mediului social inconjurator, ansamblu care cuprinde încordare, tensiune, constrângere, forță si  solicitare.

Stresul este o reacţie normală şi naturală a organismului la o situaţie tensionată, care se întâmplă în prezent, in timp ce anxietatea este starea de tensiune pe care o resimte organismul în aşteptarea unui eveniment sau a unei situaţii care va avea loc. Când stresul se prelungeşte sau starea de tensiune nu dispare, deşi situaţia a fost trăită şi soluţionată, atunci stresul devine cronic.

Stresul trebuie privit ca reprezentand o parte a vieţii, pe care o putem combate în mod natural. O planta ce ne ajuta in acest efort este Rhodiola rosea care are efect antidepresiv, adaptogen, creşte rezistenţa la stres şi oboseală. Studiile ştiinţifice au demonstrat capacitatea ei de a creşte nivelul de serotonină şi dopamină (neurotransmiţători cu efect euforizant, care induc starea de bine şi bună dispoziţie). Ea se gaseste in compozitia capsulelor Confort emotional, alaturi de passiflora, lemon verbena, roiniţă, sunatoare. Aceste capsule au un efect antidepresiv, anxiolitic, cresc capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări, tonic nervos, calmant si sedativ si, mai ales, nu dau dependenta.

Capsulele nu se recomandă copiilor sub 10 ani. De regula se ia cate o capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de hipereactivitate emoţională şi cefalee se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, la nevoie. Durata curei este de 2-3 lunisi se poate repeta după o pauză de o lună.

In plus fata de tratamentul cu capsule este indicat sa facem si anumite exerciţii fizice care ne îmbunătăţesc sănătatea, cresc imunitatea organismului, elimină endorfinele, ne ajută la îmbunătăţirea respectului de sine şi scad nivelul de stres.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri