Siropul Plantusin combate tusea laringeala – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Siropul Plantusin combate tusea laringeala

Tusea insoteste adesea afectiunile respiratorii caracteristice sezonului rece. Tusea este un act reflex prin care se expulzeaza corpii straini din caile respiratorii, respectiv mucusul produs de o inflamatie locala. Ea poate fi combatuta cu eficienta folosind produse naturale, precum Siropul Plantusin cu miere, propolis si Vitamina C.

In cazul copiilor mici, ne intalnim frecvent cu tusea laringeala, stridenta, altfel spus cu tusea latratoare. Acest tip de tuse este provocata de obstructia tractului respirator superior. Copiii au caile respiratorii inguste, iar atunci cand sunt congestionate ele fac foarte dificila respiratia. Copiii mai mici de 3 ani sunt cei mai vulnerabili in fata acestei afectiuni. O asemenea tuse poate debuta brusc si in mijlocul noptii speriind parintii. De cele mai multe ori acesti copii nu se pot opri din tuse decat dupa ce dau afara mucusul, uneori insotit si de continutul stomacului atunci cand masa a fost luata mai tarziu.

Siropul Plantusin reprezinta o solutie naturala pentru rezolvarea acestor probleme. El protejeaza mucoasa traheobronsica si sustine buna functionare a aparatului respirator. Siropul are proprietati antitusive, fluidifica secretiile bronsice, favorizeaza expectoratia, calmeaza, protejeaza mucoasele iritate si este un bun antiseptic al cailor respiratorii.  El contine miere de albine, extracte de: muguri de pin, scai vanat, frunze de patlagina, cimbrisor, flori de tei, tinctură de propolis si vitamina C.

Scaiul vanat din compozitia siropului este un foarte bun antitusiv, un fluidifiant al secrețiilor bronșice, expectorant și antiseptic bronșic, precum si diuretic. El actioneaza asupra centrul tusei, inhibandu-l.

Preparatele din fori de tei sunt eficiente in afecţiunile pulmonare, respectiv stările gripale, guturai, tuse cronică şi convulsivă (datorită efectului antispastic), răceli, bronşite, astm bronşic, dureri de piept, catar pulmonar, cu efect în eliminarea secreţiilor bronşice (datorită mucilagiilor).

Copii pana la cinci ani vor lua doua – trei lingurite pe zi. Cei intre sase si 12 ani vor lua patru – cinci lingurite pe zi, in timp ce copii peste 12 ani si adulti pot lua 3 linguri pe zi. Siropul se ia intotdeauna  cu 30 minute inainte de masa, iar durata unei cure este 7-14 zile.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.