facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Un copil din zece suferă de constipație, chiar dacă la cabinet nu ajung decât o treime din cei suferinzi. Semnele constipației sunt scaunele neregulate, foarte rare sau tari. Majoritatea copiilor au un scaun normal la fiecare una-două zile, de aceea pe părinți ar trebui să-i îngrijoreze scaunele tari apărute la mai mult de trei zile.

Între cauzele constipației la copii identificăm tranzitul intestinal mai lent, lipsa fibrelor din alimentație, hidratarea insuficientă, mesele neregulate și insuficient de variate. De asemenea, copiii sunt prea ocupați cu joaca și nu vor să piardă timpul ducându-se la toaletă, ori se tem de lipsa intimității sau de mizeria pe care o găsesc adesea în toaleta școlii de stat pe care o frecventează.

Siropul laxativ cu miere, propolis și Vitamina C ajută la accelerarea tranzitului intestinal la copii. El are în compoziție miere de albine, cunoscută ca având un bun efect laxativ. În componența sa mai regăsim volbură, semințe de Plantago Ovata, prune uscate, rădăcină de nalbă, fructe de fenicul, fructe de coriandru, fructe de chimion, rizomi de ghimbir, precum și antioxidant, Vitamina C.

Siropul are un efect blând fiind un laxativ neiritant, un antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor) și carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale).

Copii de 1 până la 5 ani vor lua până la 3 lingurițe pe zi, la o oră după masă, cei de 6 până  la 12 ani: 3-6 lingurițe pe zi, la o oră după masă, iar copiii peste 12 ani și adulții: 3-4 linguri pe zi, la o oră după masă. Durata unei cure obișnuite este de 10-14 zile. Dacă în urma tratamentului, copilul ajunge să aibă mai mult de trei scaune pe zi, cantitatea de sirop trebuie micșorată.

În constipația cronică acest sirop se poate bea o perioadă mai lungă de timp, recomandarea fiind a se utiliza o dată la trei zile, timp de două-trei luni.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri