Siropul Biosept in infectiile respiratorii la copii – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Siropul Biosept in infectiile respiratorii la copii

În fiecare an, copiii pot avea in jur de 10 de infecţii acute ale căilor respiratorii, în special în sezonul rece. Aceste infecţii afectează cel mai frecvent căile respiratorii superioare (nasul, faringele, laringele), putând apărea complicaţii ca inflamarea urechii (otitele) sau a sinusurilor (sinuzitele). Infecţiile cel mai des întîlnite sunt guturaiul comun, faringita, laringita. La vârste mici, este adesea intâlnită bronşiolita. Majoritatea acestor infecţii sunt de cauza virală la inceput, in primele trei-patru zile, dupa care, daca imunitatea este slaba, ele pot degenera in forme bacteriene.

Rinofaringita acută reprezintă inflamaţia acută a mucoasei nazale şi faringiene, care se manifesta prin obstrucţie nazală, rinoree apoasă, tuse seacă, asociată sau nu cu febră, apetit diminuat la copii mici. Aceste simptome pot persista timp de 7-14 zile. Faringită acută se refera la infecţiile faringelui şi amigdalelor. Laringita este caracterizată prin tuse seacă, răguşeală, febră.Bronşiolita este o afecţiune virală caracteristică în special sugarului mic, manifestată prin rinoree, tuse, respiraţie dificilă şi şuierătoare.

Toate aceste afectiuni respiratorii pot fi tratate natural cu remedii din plante medicinale precum Siropul Biosept, produs de Fares Orastie, un antibiotic natural, este cea mai eficienta alegere în ceaiuri și remedii naturale.

Produsul contine miere de albine, extracte de echinacea, sovarf, cimbrisor, lichen de piatra, rizomi de ghimbir, scortisoara, frunze de maslin, cuisoare, extract de Andrographis paniculata, tinctura de propolis, vitamina C si uleiuri esentiale de lamaie, geraniu, scortisoara si Ravensara .

Administrarea se face diferentiat, in functie de varsta copiilor. Astfel, copii de pana la patru ani vor lua  1-3 lingurite pe zi, celor de 5-12 ani li vor administra 4-5 lingurite pe zi, iar copii de peste 12 ani si adultii vor lua 3 linguri pe zi. Produsul se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, timp de 7-14 zile

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.