Shake pentru întărirea imunității – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Shake pentru întărirea imunității

 

O băutură foarte energizantă, cu efecte alcalinizante, detoxifiante și stimulare a imunității se poate realiza dimineața și consuma pe stomacul gol.Să nu uităm ca băutura ar trebui să o mestecăm așa cum hrana solidă este bine să o mestecăm atât de mult încât să putem spune că o bem.Este important ca băutura sa fie consumată în primele 2 ore ale dimineții și să nu se consume altceva decât atunci cănd apare senzația de foame, semn că digestia băuturii a fost realizată.

Pentru realizarea acestui shake este indicat să folosim apă plată, de izvor sau apă structurată.Se pun în blender

  • 2-3 liguri de cătină.Cătina este o sursă naturală de vitamine, în special C dar și E, B1,  B2, PP, F, provitamina D, mineralele calciu fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, fier. caroteinoizi, inclusiv beta caroten, licopen, acizi grasi nesaturati (linoleic si linolenic).
  • 2-3 linguri de afine.Sursă de vitamina A și C, fosfor și potasiu, și stimulează secreția de dopamină, determinând creșterea capacității de memorie și starea de vigilență.
  • 2-3 linguri de miere, în funcție de gust, polifloră sau de mană(efecte mai puternic imunostimulente).Mierea conține viamine, minerale, flavonoide florare, substanțe care cresc nivelul de antioxidanți de la nivelul celulelor, îndepărtează radicalii liberi și îmbunătățesc funcționarea sistemului imunitar.
  • 1-2 banane, atât pentru gust, dând o consistență cremoasă băuturii dar și pentru conținutul de potasiu, vitamina B6, factorul de necroză tumorală TNF și tirozină care ajută la reglarea și stimularea nivelurilor de serotonină și dopamină (hormonii fericirii).
  • 2 capsule Noni cu echinaceea.Se desfac capsulele și se toarnă doar conținutul.Sunt energizante și stimulează sistemul imunitar.
  • 2-4 capsule Clorofilă.Se desfac capsulele și se adaugă doar pulberea din interior.Prin compoziția lor: spirulină, orz verde, lucern[, urzică, alge marine, aduc un aport complex de minerale, vitamine, antioxidanți, având pe langă rolul de a stimula sistemul imun și un rol detoxifiant, alcalinizant, hepatoprotector.
  • opțional, se adaugă 1-2 linguri de polen crud.

 

Se adaugă 200 ml de apă pentru a se blenda, apoi încă 800 ml apă și se mai blendează puțin până se omogenizează.Nu se blendează pană se încălzește blenderul pentru că dispar din proprietățile terapeutice.

Se pot face cure de 1-2 luni cu această băutură, câte 2 pahare zilnic.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.