Semnele unui organism cu imunitate scazută – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Semnele unui organism cu imunitate scazută

 

 

            Rezistența noastră la afecțiunile anotimpului rece, menținerea sau redobândirea stării noastre de sănătate depinde într-o bună masură de buna funcționare a sistemului imunitar. Scăderea imunității se face simțită prin câteva semne, pe care este bine să le cunoaștem:

  • un organism cu o imunitate scazută prezintă infecții respiratorii frecvente (răceli, gripe).
  • infecții urinare repetate.
  • reacidive frecvente ale infecțiilor herpetice.Când scade imunitatea se pot reactiva anumite virusuri cum sunt cele herpetice Herpes simplex de tip I si Herpes simplex de tip II
  • infecții cu ciuperci inofensive în mod normal față de organism.O astfel de ciupercă este Candida albicans care în cazul imunității scăzute proliferează ducând la apariția candidozei, boală cu diferite localizări: bucală, cutanată sau genitală.
  • stare de epuizare și slăbiciune, oboseală cronică
  • lipsa poftei de mancare
  • insomnia
  • tulburările de afectivitate cum ar fi depresia.Psihoneuroimunologia ne arată legatura care există între stările psihice, sistemul nervos și cel endocrin.
  • reacţiile alergice cutanate frecvente pot fi și ele semnele unui sistem natural de apărare fragil

 

            Dac vom avea grijă de sistemul nostru imunitar și el va avea apoi grijă de noi.O imunitate excelentă ne face viața mai armonioasă, ne ajută să o traim intens, cu energie și optimism și ne face mai longevivi.Iată 3 remedii naturale care ne modulează eficient imunitatea :

 

1.Echinaceea cu propolis și vitamina C. Se realizează cure de 2-4 săptămâni, în care se administrează câte 2 comprimate de supt de 3-4 ori pe zi, între mese.

2.Imunitate cu 7 ciuperci. Se realizează cure de1-3 luni, în care se administrează câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. După chimioterapie sau iradiere se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

3. Imunitate cu Echinacea. Se realizează cure de 1-3 luni, în care se administrează câte 2 comprimate de supt de 3-4 ori pe zi, între mese.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.