Rumexcarbo – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Rumexcarbo

Profesor. dr. Pavel Chirila ne spune:

„Rumex carbo este un leac străvechi, miraculos, transmis din generație în generație în soborul Mănăstirii Ratești. L-am cules și l-am invățat în mănăstire în urma cu 25 ani, de la Maica Benedicta care mi l-a predat cu multă generozitate. Maica Benedicta l-a învățat de la mama ei spirituală. Este o creație locală căci un leac asemănător nu am găsit în folclorul medical al altor popoare.

Experiența empirică a Maicii Benedicta și a generațiilor dinaintea ei a demonstrat că remediul nu are reacții adverse și are în special un tropim hepatic. Practic este un complex mineralizant de origine vegetală, cu concentrații ideale și efect trofic asupra organelor afectate.”

Conține pulbere carbonizată din crenguțe de viță de vie, sâmburi de măslin, semințe de struguri, rostopască având proprieți hepatoprotectoare,decongestive și antiinflamatorii hepatice. Recomandat în hepatite virale acute și cronice, congestie și insuficiență hepatică a dovedit eficiență deosebită, pacienții prezentând stare generală bună, scăderea transaminazelor și evaluarea terapeutică și biochimică a mai evidențiat scăderea semnificativă a valorilor viremiei la 75% dintre pacienții cu hepatită virală C monitorizați.

Se administrează astfel: 1 flaconel o dată la 3 zile, adică 3 g de pulbere calcinată se amestecă cu 1 lingură de miere de albine. În caz de diabet pulberea calcinată se amesteca cu iaurt, lapte sau suc de fructe.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.