Rețete monahale – pulberi din plante calcinate – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Rețete monahale – pulberi din plante calcinate

Mânăstirile au fost mereu locuri unde monahii au avut tihna şi bucuria de a studia plantele, de a le descoperi calităţile şi modul cum pot fi de folos celor bolnavi sau cum să-i ferească pe cei sănătoşi de a se îmbolnăvi.

Profesorul doctor Pavel Chirilă, promotor al medicinei plantelor şi a medicinei creştine în acelaşi timp, s-a aplecat cu respect şi smerenie asupra cunoaşterii transmise din generaţie în generaţie în mânăstiri, culegând reţete pe care le-a studiat şi recomandat apoi, confirmând eficienţa lor deosebită.

Echipa de cercetare de la Fares a preluat unele reţete, continuînd studiul asupra compoziţiei şi acţiunii substanţelor pe care le conţin.

Rumex Carbo este o astfel de reţetă, culeasă de la maica Benedicta din mânăstirea Răteşti din zona Buzăului.

Conţine pulbere carbonizată din sâmburi de măslin, seminţe de struguri, crenguţe de viţă de vie, rostopască şi rizomi de ştevia stânelor – Rumex alpinus.

Substanţele active din aceste pulberi calcinate, oligoelementele şi mineralele pe care le conţin, acţionează împreună, realizând un efect decongestiv şi antiinflamator hepatic, regenerator al celulei hepatice, atât în hepatitele acute cât şi cronice, indiferent de etiologie, adică de cauză.

Simptomatologia şi rezultatele analizelor de laborator ameliorate în timp scurt evidenţiază eficienţa deosebită a acestui produs natural din plante calcinate.

Este recomandat şi bolnavilor care se tratează cu medicamente de sinteză perioade lungi de timp, ştiindu-se că ficatul este laboratorul prin care trec toate substanţele care ajung în organism.

Efectul hepatoprotector, regenerator şi detoxifiant pe care complexul de pulberi Rumex Carbo îl realizează este foarte important pentru acest timp în care afecţiunile ficatulului sunt tot mai numeroase şi din ce în ce mai frecvente la tineri.

Dorinţa echipei de la Fares de a aduce cu fiecare remediu natural pe care îl produce SĂNĂTATE DIN INIMA DACIEI se concretizează şi prin pulberile calcinate din Rumex Carbo.

Folosiţi-le cu încredere !

 

Dr Luminiţa Sârcă   

Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.