facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Una din afecțiunile des întâlnite în perioada de iarnă, gripa, este o infecție virală respiratorie cauzată de virusurile gripale A, B si C.Se transmite foarte ușor prin strănut, tuse, vorbit, iar contagiozitatea este de 1-2 zile înainte și 4-5 zile după debutul bolii.Când imunitatea este mai scazută, riscul de a face complicații sau forme clinice mai severe, este mai crescut.Pentru ameliorarea simptomatologiei apărute în gripă și tratarea afecțiunii trebuie urmat un tratament care vizează atât simptomele cât și infecția de bază.Tratamentul cuprinde de asemenea și anumite măsuri igienice și recomandări dietetice.

Pentru tratamentul de bază se tintește efectul antiviral, antiinflamator și imunostimulator, pentru activarea mecanismelor naturale de apărare a organismului.

  • Tinctura și ceaiul Antiinflamator și antiinfecțios din trusa Hapciu, sunt necesar sa fie administrate încă de la apariția primelor manifestari ale bolii.Se poate administra doar unul din produse sau amandouă pentru eficiență crescută.
  • Vitamina C naturală susține activitatea sistemului imunitar.În plus pe langă vitamina C acest produs aduce un aport considerabil și de vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, D, E, P, PP, cu rol în refacerea organismului.
  • Repausul la pat este necesar.
  • Camera este indicat sa fie aerisită și aerul purificat cu uleiuri volatile de eucalipt, pin, mentă.
  • Aportul de lichide să fie crescut pentru a asigura hidratarea corpului: supe calde, compot, suc de fructe, ceaiuri.

Pentru tratamentul simptomelor se indica urmatoarele:

  • Pentru febră: ceaiul și loțiunea pentru frecții Hapciu.
  • Pentru nas înfundat: inhalantul Hapciu, folosit in inhalații sau în lampa de aromaterapie.
  • Pentru dureri de gât sunt indicate comprimatele masticabile Plantusin cu efect antialgic, antiviral, decongestionant și antiinflamator.Se administrează câte 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi, între mese.
  • Pentru tuse sunt siropurile Plantusin sau Plantusin forte, utile atât în perioada de stare a gripei cât și în perioada de convalescență.

Dieta pe perioada bolii constă în hrană ușoară, bogată în fructe, legume, sucuri proaspete de fructe și săracă în lactate și proteine animale.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri