Remedii naturale pentru litiaza biliară – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturale pentru litiaza biliară

Calculii biliari se formează atunci când colesterolul și substanțele constituente ale bilei se cristalizează, sau când funcția vezicii biliare de a elimina bila în intestin este alterată, fapt care favorizează sedimentarea colesterolului și apariția nămolului biliar și a pietrelor la fiere.

Pentru tratamentul litiazei biliare, recomandăm folosirea soluției Farebil, câte 5 picături de 3 ori pe zi, timp de 2 săptămâni în fiecare lună și a ceaiului G (rețeta farmacistului Farago), 3 căni pe zi, minim 3 luni.

Soluția Farebil, datorită acţiunii sinergice a ingredientelor sale (ulei esenţial de brad, ulei esenţial de eucalipt și ulei esențial de mentă), ajută dizolvarea pietrelor, calmează durerea, reduce severitatea colicilor biliare, reduce riscul formării calculilor prin combaterea stazei biliare.

Ceaiul G, conține osul iepurelui, troscot , mentă, coada șoricelului, flori de mușețel, plante care în această combinație , dizolvă pietrele atât de la fiere, cât și de la rinichi și previn formarea lor la persoanele predispuse.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.